Foto portada: un moment del partit. Autor: @cnsabadell via Twitter.

Copa del Rei: el Sabadell esquiva l’At. Barceloneta i jugarà contra el Mediterrani

Les boles del sorteig celebrat a Tenerife a la seu del Cabildo van atorgar un bon aparellament per al CN Sabadell, tercer classificat actualment a la lliga nacional que haurà de mesurar-se en els quarts de final al CE Mediterrani, sisè a la taula.

Això suposa eludir l’At. Barceloneta, actual campió i gran favorit a reeditar el títol fins a la final, ja que la semifinal col·locaria als homes que entrena ‘Chava’ Gómez davant el CN ​​Terrassa, o, si no, el CN ​​Barcelona.

Això és una bona notícia, perquè, si bé és cert que els sabadellencs hauran d’esforçar-se, el nivell dels rivals inicials no és inabastable, i almenys es garanteix estar en semis. A l’altra banda del quadre jugaran Sant Andreu – Echeyde (l’equip de Tenerife és una imposició dels organitzadors) i At Barceloneta – Mataró Quadis.

Aquest any la Copa viatja a les Illes Canàries, però el desplaçament no és en detriment dels equips peninsulars, ja que l’organització cobreix una part important del pressupost. La Copa de Rei es jugarà a la piscina Acidalio Lorenzo del 2 al 4 de febrer.

Foto portada: Borja Fenoy, en un partit. Autor: RFEN.