Derrota a la pròrroga del Sant Nicolau davant el CB Santfeliuenc

El Sabadell Sant Nicolau va caure aquest diumenge davant el CB Santfeliuenc a la 23a jornada de lliga en un partit que es va decidir a la pròrroga per un 69-73. Els jugadors dirigits per Alex Terés van estar per davant en el marcador durant gairebé tot el partit, però un últim quart on els visitants van ser superiors va condemnar als granes.

El matx va començar amb un domini defensiu molt clar dels locals. Una molt bona defensa de tot l’equip, que es mostrava concentrat i amb ganes de manar en el partit des del primer moment, provocava que els visitants tinguessin seriosos problemes per trobar el camí a cistella. No es tenia una gran encert en el llançament, però l’equip jugava amb molt de ritme i trobant els espais necessaris per poder llançar còmodament. D’aquesta manera els granes marxaven al vestidor amb avantatge al marcador (31-21) i amb la sensació que es tenia el partit força dominat.

Però a la segona part les coses van canviar. Tot i fer un bon tercer quart, on es continuava fent un excel•lent esforç defensiu, l’encert en el llançament no va millorar, i això va anar donant confiança als visitants que veien que tot i no jugar còmodes, encara tenien possibilitats d’emportar-se la victòria. I a l’últim quart la remuntada del Santfeliuenc es va produir. Van trobar el camí de cistella a base de l’1c1 i de transicions ràpides, produïdes per males accions ofensives dels locals. Fins i tot, es va arribar a falta de pocs segons amb desavantatge en el marcador, però un triple al darrer segon de Xavi Costa va fer que tot s’hagués de decidir a la pròrroga. Finalment, amb un final a cara o creu, el partit es va decantar pels visitants, que arribaven millor físicament a aquest final de partit.

El proper cap de setmana, el Sabadell Sant Nicolau visitarà la pista del BC MoraBanc Andorra ‘B’ en un matx que tindrà lloc a partir de les 19:45 hores del dissabte dia 25.

Informació elaborada amb la col·laboració del Sabadell Sant Nicolau.