CNS Waterpolo Femení

El Club busca batre les hongareses

Ha arribat l’hora de les jugadores del Club Natació Sabadell Astralpool per buscar la ruta per conquistar de nou el màxim guardó continental per clubs.

Les sabadellenques compten amb una nova direcció a la banqueta, David Palma, un home de la casa, que coneix bé a les jugadores i la filosofia del Club, una autèntica potència del waterpolo europeu.

Per arribar de nou a la final i aconseguir alçar la copa les vallesanes hauran de batre en primer lloc a les hongareses del Dunaújváros, que “tenen jugadores d’altíssim nivell” en opinió del tècnic sabadellenc.

“Juguen un waterpolo de cos a cos, un joc guerriller molt eficaç, que ens obligarà a estar tensionades durant tot el partit”, ha assegurat Palma.

L’altre gran rival del CN Sabadell en aquesta eliminatòria serà el CN Sant Andreu. “Un club en alça, que ha sabut restaurar bé la seva plantilla i adaptar-la a aquesta competició europea. Així com el Mataró ha perdut una mica de pistonada perquè no ha sabut suplir la baixa de Laura López, el Sant Andreu té un gran equip que ja ens ha anat demostrant fins i tot en la lliga nacional”, ha apuntat l’entrenador.

En el quadre andreuenc la porteria està defensada per l’ex sabadellenca Maria Elena Sanchez, un portera de nivell. L’equip holandès del Utrech, serà el rival menys complicat, tot i que, en aquest tipus de competicions el nivell és bastant alt.

Els partits es disputaran a Barcelona, a la piscina Sant Jordi i sota l’organització del CN Sant Andreu. Això no será obstacle perquè els seguidors del Club Natació Sabadell donin suport a les noies d’or. Per accedir a la següent ronda cal classificar-se entre els dos primers equips en aquest torneig.

Partits

Divendres es disputarà a les 18:30 hores el CN Sabadell –Dunajvaros i a les 20:30 hores Sant Andreu-Utrech. Dissabte a les 18:30 hores jugarà el CN Sabadell-Utrech i a les 20:30 el Sant Andreu-Dunaújváros. Diumenge 11:30 hores el Dunaújváros-Utrech i a les 13:30 el Sant Andreu – CN Sabadell.