Waterpolo Masculí. Autor: J.R.C.

El Club s’enfronta a una llegenda

L’equip masculí de waterpolo del CN ​​Sabadell ha viatjat a Itàlia on aquest dissabte a les 20:30 hores s’enfrontarà al Pro Recco, un dels mites del waterpolo europeu, que després dels cinc partits disputats acumula 12 punts i ocupa el tercer lloc de la classificació.

Al costat del Spandau alemany i el Szolnoki hongarès, els italians lideren la classificació del grup B. El CN Sabadell Astralpool afronta aquesta competició per complir amb el calendari, però sense aspiracions especials ja que “els nostres objectius prioritaris són ara la Copa i la Lliga” segons explica l’entrenador Salvador Gómez, qui no podrà comptar amb Gorria, que arrossega una lesió des fa temps i cal seguir tractant i Oscar Carrillo, que només jugarà l’imprescindible, si cal, per no agreujar els seus problemes.

El Pro Recco és un dels rivals més forts de la Champions, per aquest motiu el CN ​​Sabadell intentarà complir, però sense “buidar” i sense desgastar ja que les jornades de competicions nacionals que s’acosten són molt exigents.