Foto portada: un moment del partit. Autor: R.Benet.

El CN Sabadell, a la fase de grups de la Champions

El club Natació Sabadell Astralpool s’ha classificat per a la següent ronda de la Champions League en vèncer a l’Estrella Roja de Belgrad per 11-8.

Partit jugat amb molta lluita en els dos primers quarts. El serbi Ilic va inaugurar el marcador i el seu gol va ser neutralitzat instants després per López Escribano. En aquest estira i arronsa Radovic col·loco el 1-2 i de nou López Escribano va igualar abans de concloure el primer quart. En el segon quart amb la mateixa tònica però el CN ​​Sabadell va arribar a al descans amb un gol d’avantatge 5-4 obra de Fenoy.

En el tercer quart els homes de Salvador Gómez es van desenganxar totalment l’Estrella Roja i van concloure amb quatre gols d’avantatge 9-5, el que significava consolidar la seva superioritat i entrar en els minuts finals del partit amb certa tranquil·litat. En l’últim quart es va jugar a mantenir posicions i tot i la reacció sèrbia, el Club va aguantar bé els embats i va aconseguir el seu històric objectiu.

Poc descans tindran els jugadors de Gómez, perquè dimarts ja disputen la primera trobada de la següent fase davant el Szolnoki hongarès. A més en el grup competiran el Jadran, Steaua de Bucarest, ZF Eger d’Hongria, Spandau de Berlín, Az Alphen holandès i el Pro Recco italià.

CN Sabadell Astralpool: Motos; Lopez Escribano (3), Cabanas, (2) Carrillo (1), Matoso, Gorria, (1) Bustos (1), Muller, (1) Fenoy, (2) Gallego, Pujol, Mardones.
Estrella Roja: Dovozanov, Tankosic (1), Radovic, (1) Bursac, Suberic, Ilic, (1) Njenovan, (1) Toholj, Nikolov, Tanaskovic, (2) Stojanovic, (2) Asanović, Todorovski.
Àrbitres: Margeta (Eslovènia) Stavridis (Grècia)
Parcials: 2-2, 3-2, 4-1 i 2-3.