Foto portada: un moment del partit. Autor: @cnsabadell via Twitter.

El CN Sabadell controla l’Steaua, però perd (10-11)

El Club Natació Sabadell Astralpool va controlar el rival del cinquè partit de Champions, l’Steaua de Bucarest, especialment en l’últim quart de la competició de manera que a falta d’1:42 per concloure el partit el marcador assenyalava empat a 10 gols. Però el conjunt vallesà va cometre massa errors davant un rival assequible que no havia guanyat cap partit abans de presentar-se a la piscina Carles Ibars.

El mateix Salvador Gómez que treballa fora mida amb la plantilla per atendre la Lliga Nacional i a la Champions va comentar després del partit que l’equip “ha comès massa errors per guanyar a Europa”. I així va ser.

En el primer parcial els romanesos, entre els quals juga el català Delgado, fill del mític porter de l’equip nacional espanyol ‘Carioco’, es van escapar amb un 0-3, si bé el segon quart va ser més igualat amb 4-4 en l’electrònic el domini romanès seguia vigent. Després del descans amb un 3-1 vallesà, el partit es va posar a l’abast del CN ​​Sabadell, que no obstant això malgrat l’3-3 final es va escapar de les mans en el mateix temps en què concloïa el partit.
Cinquena cita de Champions, tercer  partit jugat a casa. Cal esperar una reacció positiva cara al futur.

CN Sabadell: Jose Maria Motos, Sergi Cabanas, Oscar Carrillo, (2) Vicente Matoso (1), Javier Gorria, J Javier Bustos, Gonzalo Lopez Escribano (1), Johannes Muller, Borja Fenoy, (3) (1) Ivan Gallego, David Carrasco (2), Victor Cabanas, Jordi I Mardones.
Steaua de Bucarest: Dragusin Mihai, Dorde Filipovic (1), Mihnea Chioveanu (1), Gheorghe Minea, (3) Iulian Radoi, Ivan Buljubasic (3) Adria Prim, (1) Nikola Murisic, (2) Pavel Popescu, Daniel Robu, Ghiban Alexandru, Goantra Dimitri, Michal Diakonow.
Àrbitres: Franulovic (Croàcia) i Naumov (Rússia)
Parcials: 0-3, 4-4, 3-1 i 3-3.