El CN Sabadell, ja classificat, guanya el CN Sant Andreu (7-13)

L’última confrontació  d’aquesta eliminatòria s’inicia amb un penal de Susan Neushul, que transforma Alejandra Aznar. Poc més es mostraria el Sant Andreu per davant en el marcador.

L’1-0 va ser igualat per Bea Ortiz i nou avantatge andreuenc, l’últim gràcies a Paula Crespi. 2-1. Olga Domènech marca el 2-2 i a partir d’aquí desenganxa el CN ​​Sabadell per garantir una eloqüent victòria sobre un rival lluitador que aquesta temporada s’ha reforçat. El primer quart conclou amb 2-5 i en el segon la mateixa tònica ofensiva de les vallesanes 2-4 que han de batre la porta de la seva ex companya Maria Elena Sánchez, a qui l’entrenador va reservar en el primer quart del partit. Amb 4-9 en el global de l’electrònic es fa molt costa amunt la reacció de qualsevol rival davant un motivadíssim CN Sabadell que sap que la seva meta aquesta temporada és si o si la final i competir per alçar una nova copa europea.

Després del descans Bea Ortiz col·loca el desè i l’onzè gols del Sabadell; pel ritme que porta el partit, la competició està guanyada sense majors problemes, però cal jugar sense confiar-se perquè el rival coneix bé a les nostres representants i la portera les reaccions i la manera de jugar de les seves antigues companyes.
David Palma demana un dels temps morts als quals té dret, falten tres minuts per concloure el quart. Es tracta d’infondre força i reorganitzar el joc per aconseguir el triomf sense més problemes.

Mentrestrant a les files del Sant Andreu, sequera golejadora malgrat que a quatre segons de concloure el quart Paula Crespí marca el cinquè gol andreuenc. Donen el partit per perdut el que comporta quedar eliminats de l’Eurolliga. 5-11 (1-2 en el parcial).

En l’últim període de partit el CN ​​Sabadell fa jugar a la portera suplent Ainara Farré, perquè en un partit europeu en que el resultat està ja resolt. Jacokovich marca el sisè gol del seu equip. Queden cinc minuts llargs, però hi ha tranquil·litat a les files vallesanes i a la grada es celebra  la victòria. Pili Peña, marca en superioritat el gol número 12; penal sobre el Sabadell, que salva Ainara Farre. Judit Forca anota el tretzè gol i a dos segons Williams el setè del Sant Andreu.

7-13 final d’un partit molt còmode per a les vallesanes que tenen ja el pas a la següent ronda des d’ahir, el que els va conferir una gran tranquil·litat. Possibles rivals a quarts de final: Plebiscito Padova, La Sirena Mataró i Kinef Kirishi.

CN Sant Andreu: Maria Elena Sanchez, Alys Williams, (1) Carla Castellà, Mireia Guiral, Silvia Morell, (1) Ruth Ariño, Danijela Jackovich (1), Brigitte Sleeking, Natalia Lopez, Helena Dalmases, Paula Crespi, (3) Alejandra Aznar, (1) i Paula Nieto.
CN Sabadell Astralpool: Laura Ester. Mati Ortiz, (1) Anna Espar, (1) Bea Ortiz, (5) Gisella Farre, Paula Leiton, Marina Cordobés, Maica García, Pili Peña, (2) Susan Neushul (2), Olga Domenech, (1) Judith Forca , (1) Ainara Farré.
Àrbitres: Dreval (Rusia) i Bianco (Itàlia)
Parcials: 2-5, 2-4, 1-2 i 2-2