El CN Sabadell seguirà a Europa

El CN Sabadell ha jugat el seu últim partit de l’eliminatòria de Champions contra el potent equip italià del Brescia (CNSabadell 12 – Brescia 13). El quadre transalpí té un nivell superior al quadre vallesà i s’ha evidenciat a la piscina, però els homes de Salvador Gómez han intentat jugar el millor waterpolo possible i ho han aconseguit.

Després d’un primer quart en què el Brescia s’ha anotat el parcial 2-5, inaugurant el marcador mitjançant gols d’Eduardo Manzi i Alessandro Nora, arriba l’hora de respondre i Sergi Cabanes mancant 4:21 minuts va marcar el primer gol pel Club.

Després del descans va arribar la gran reacció del CN ​​Sabadell forçant l’empat a 8 gols, tota una gesta tenint en compte el potencial transalpí. Muller, Fenoy i Gorria de penal van aconseguir la gesta després que el segon quart es saldés amb 3-3 de parcial.

Aquesta reacció va marcar el posterior desenvolupament del partit, posant en valor el joc del Club, tot i considerar que tots dos equips estaven classificats. En l’últim quart un autèntic estira i arronsa entre les dues formacions buscant l’empat i la mínima superioritat en la qual centrar el resultat final. El nivell dels transalpins els porta a superar el CN ​​Sabadell per un sol gol. Un just reconeixement als nois de “Chava” Gómez.