El CN Sabadell seguirà a Europa

El CN Sabadell ha jugat el seu últim partit de l’eliminatòria de Champions contra el potent equip italià del Brescia (CNSabadell 12 – Brescia 13). El quadre transalpí té un nivell superior al quadre vallesà i s’ha evidenciat a la piscina, però els homes de Salvador Gómez han intentat jugar el millor waterpolo possible i ho han aconseguit.

Després d’un primer quart en què el Brescia s’ha anotat el parcial 2-5, inaugurant el marcador mitjançant gols d’Eduardo Manzi i Alessandro Nora, arriba l’hora de respondre i Sergi Cabanes mancant 4:21 minuts va marcar el primer gol pel Club.

Després del descans va arribar la gran reacció del CN ​​Sabadell forçant l’empat a 8 gols, tota una gesta tenint en compte el potencial transalpí. Muller, Fenoy i Gorria de penal van aconseguir la gesta després que el segon quart es saldés amb 3-3 de parcial.

Aquesta reacció va marcar el posterior desenvolupament del partit, posant en valor el joc del Club, tot i considerar que tots dos equips estaven classificats. En l’últim quart un autèntic estira i arronsa entre les dues formacions buscant l’empat i la mínima superioritat en la qual centrar el resultat final. El nivell dels transalpins els porta a superar el CN ​​Sabadell per un sol gol. Un just reconeixement als nois de “Chava” Gómez.

FICHA TÉCNICA
Pel CN ​​Sabadell van marcar Cabanas (3) Gorria (1) Muller (2) Fenoy (3) Gallego (2) Lopez Escribano (1).
El Brescia va marcar mitjançant Guerrato (1) Guidi (1) Manzi (1) Paslkovic (2) Rizzo (1) Muslim (2) Nora (3) i Janovic (1) Preciuti (1).

Foto portada: Sergi Cabanas, durant el partit. Autor: CN Sabadell.