Foto portada: l'equip femení, amb la Supercopa d'Espanya. Autor: RFEN.

El CN Sabadell, supercampió d’Espanya de waterpolo

• Els homes van parar a l’Estrella Roja a Belgrad.

• Les dones, van guanyar la Supercopa d’Espanya a València.

Èxits de l’equip del CN ​​Sabadell durant el cap de setmana que denoten el gran nivell del waterpolo local. L’equip femení s’ha proclamat supercampió d’Espanya. Per la seva banda, l’equip masculí ha posat les bases per seguir a la Champions.

A València les noies del Club s’han adjudicat la Supercopa en vèncer al Mataró La Sirena per 10-5, en un insòlit partit en què han hagut de remuntar l’arrencada de les jugadores del Maresme que van saber aïllar al Club en atac i defensa durant el primer quart, amb un parcial de 1-4. Les noies de Palma van reaccionar en el segon quart amb 5-1, i 4-0 després del descans amb els guarismes definitius per jugar l’últim temps sense moviments en l’electrònic. La formació del CN ​​Sabadell va tenir en Maica Garcia i Judit Forca les seves màximes golejadores.

Bon empat a Belgrad

Dissabte a Belgrad els homes de Chava Gómez van empatar a sis gols davant l’Estrella Roja al partit d’anada de la tercera fase de la Champions League. El partit de tornada es jugarà el dimecres 18 a Can Llong. Domini sabadellenc des del segon quart, amb gols de Javier Bustos i Sergi Cabanes, que van permetre arribar al descans amb un bon nivell. La reacció del quadre serbi va tenir lloc quan els vallesans seguien dominant per 0-3, però el tercer quart es va saldar amb un parcial de 2-2. Va ser en l’últim període quan els locals van treure la seva força i van aconseguir igualar el partit, que de la forma en què es va jugar dóna ales al CN Sabadell per a la confrontació de tornada en la qual tot està obert.

Foto portada: l’equip femení, amb la Supercopa d’Espanya. Autor: RFEN.