El desencert ofensiu condemna al Sant Nicolau en la seva visita a L’Hospitalet

Derrota del Sabadell Sant Nicolau 64-68 a la pista d’un CB L’Hospitalet que es situa com a segon classificat del grup C de la lliga EBA. Després d’una setmana d’aturada, el Sabadell Sant Nicolau visitava la pista d’un dels rivals més en forma de la lliga i així ho va demostrar al llarg de tot el partit.

El partit va començar amb un ritme defensiu molt elevat, fet que va portar a força desencerts per part dels dos equips i a un resultat molt baix a mitjans del primer quart (6-5). Tot i així, les bones accions ofensives del C.B. Hospitalet van fer que els locals aconseguissin una primera escletxa en el marcador (12-7) a falta de pocs minuts per acabar el primer període. Els granes, però, van saber reaccionar i van aconseguir arribar al final del primer quart amb un 18-16. Al segon quart, els de L’Hospitalet van tornar a sortir molt forts, aconseguint una bona renda quan faltava poc per finalitzar-lo. Una petita reacció per part dels sabadellencs abans de finalitzar aquest període va facilitar que la diferència es reduís i deixés un resultat de 35-29.

A la represa, el desencert es va apoderar en el joc dels visitants. Tot i les bones accions col·lectives, no aconseguien culminar-les amb cistelles. Aquest fet ho va aprofitar molt bé el CB L’Hospitalet per incrementar una mica més l’avantatge i aconseguir arribar al final del tercer període amb un 46-38. Al darrer quart, les bones accions locals, junt amb el desencert exterior per part dels granes en el llançament exterior i en els tirs lliures van fer que la diferència incrementés i la remuntada fos cada cop més difícil. Malgrat intentar-ho, els tirs no van entrar i els locals van saber jugar molt bé les seves armes per aconseguir un marcador final de 64-48.

El proper partit dels granes tindrà lloc el diumenge dia 19 a les 12:30 davant el CB Santfeliuenc al pavelló del carrer Jardí. En aquests moments l’equip ocupa la 5a posició del campionat amb un balanç de 14 victòries i vuit derrotes.

Informació amb la col·laboració del departament de comunicació del Sabadell Sant Nicolau