CN SABADELL. Autor: RFEN.

El CN Sabadell de waterpolo cau davant el campió (5-16)

El partit ha començat amb la pressió hongaresa que a 6,51 marca el seu primer gol amb home de més per mitjà de Batori. Minuts més tard Cuk i posteriorment Prailanovic i l’australià Younger han situat al Sabadell amb molta dificultat a l’encaixar quatre gols en el primer quart. Tot això a falta d’un minut per acabar el temps reglamentari.

La diferència de potencial entre els dos quadres s’ha fet notar, però el Club Natació Sabadell va a Europa a guanyar experiència internacional. Amb aquest primer quart el partit estava molt encarrilat. Aleksic res més iniciar-se el segon quart ha marcat el cinquè, sisè i setè gols magiars, mentre els deixebles de Salvador Gómez no acabaven d’entrar a la competició. Podríem dir que el partit estava sentenciat, davant la sequera golejadora vallesana. Gorria marca el primer gol a 4:12. I ha repetit instants després. 2-7.

Amb aquesta tònica ha resultat molt difícil evitar una victòria clara del Szolnoki. El joc local s’ha dinamitzat després del segon gol de Gorria, donant més cos a la defensa. L’escassetat golejadora del CN ​​Sabadell ha vingut motivada també perquè a la porta hongaresa estava Vicktor Nagi, un monstre en la seva posició.Al descans s’ha arribat amb 2-9, gràcies a un gol de penal de Pralainovic.

El debut del Club a la fase de grups de la Champions ha estat davant del vigent campió, i això s’ha evidenciat dins de l’aigua. En el tercer quart les dues formacions han estat més ajustades, i s’ha conclòs amb 2-4 en el parcial. Destaca un nou gol de Gorria. En l’últim període joc, de tràmit i relleu a la porteria del Sabadell, Mardones, va substituir a Motos. Una trobada que no cal prendre com a exemple del potencial del Club i que s’ha tancat amb 5-16

CN Sabadell Astralpool: Motos, S Cabanas (1), Carrillo, Matoso, Gorria, (4) Bustos, L. Escribano, Muller, Fenoy, Gallego, Carrasco, Pujol, i Mardones.
Szoolnoki VSK:– Nagi, Gocic, Batori, (3) Zalanki (1), Jansik, (1) Mezei, (1) Aleksic, (4) Younger, (1) Prlainovic (4), Cuk, (1) Kis, Fulop , i Kardos
Àrbitres: Naumov (Rússia) i Ohme (Alemanya)
Parcials: O-4, 2-5, 2-4, i 1-3
Incidències: es guarda un minut de silenci en memòria de Raul Gallego, jugador de Terrassa i germà del sabadellenc Ivan, mort dissabte passat.

Foto portada: un moment de l’encontre. Autor: RFEN.