Foto portada: equip de veterans de primera divisió. Autor: Falcons / cedida.

Els responsables del tennis taula de Falcons marxen per crear un nou club

Els responsables de la secció de tennis taula del Club Falcons Sabadell han abandonat el club per desavinences amb la direcció de l’entitat. Aquest dimecres van anunciar la notícia de que no es quedaran de braços plegats: volen fundar un nou club que es dirà Tennis Taula Sabadell i ja han començat a fer els primers passos per a obtenir un local on seguir practicant aquest esport.

El conflicte sorgeix quan la Junta que porta la gestió directa de la secció de tennis taula va voler estudiar la possibilitat de continuar o no amb l’entrenador Joan Nogueras i amb el secretari de la secció, Richard García. El xoc entre l’associació esportiva Falcons i la secció del tennis taula es va produir quan, encara sense que la secció hagués comunicat la decisió de fer continuar a Nogueras, la direcció de l’entitat va decidir que continuaven a la secció palista tant l’entrenador com el secretari ; així ho ha explicat a iSabadell el vocal de la secció de tennis taula, Álex Menéndez. Fins ara s’havia treballat de manera consensuada i deixant fer a la secció, però aquesta decisió de la direcció ha generat les discrepàncies entre els dirigents de Falcons Associació Esportiva i la secció palista.

Aquest conflicte ve precedit perquè, tal i com ha explicat Menéndez, la secció de tennis taula funciona de manera autònoma, té el seu secretari, els seus vocals i un conjunt de persones que gestionen el dia a dia de la secció. Fins ara, només hi intervenia la direcció de Falcons Associació Esportiva a l’hora de prendre grans decisions com són l’elaboració dels pressupostos i en les contractacions del personal, que era contractat per l’associació esportiva, però era pagat íntegrament per la secció de tennis taula i els seus socis. La secció, però, rebia una subvenció de l’entitat, que no cobria totes les despeses.

Durant 30 anys hem portat el club amb coherència, seny i responsabilitat. De cop s’ha acabat quan fa una setmana la junta va dir que seguiríem treballant amb consens”, ha apuntat Menéndez.

L’objectiu prioritari del nou club és informar als jugadors de la secció d’aquesta nova etapa que ara comença a néixer. D’altra banda, en els pròxims dies es donarà a conèixer la versió dels fets de la directiva de Falcons A.E., que no ha volgut fer declaracions als mitjans de comunicació a l’espera d’emetre un comunicat. Mentrestant el club sabadellenc haurà de cobrir les baixes dels jugadors més importants de la secció com les de la família Weisz o Joan Barberà.

Foto portada: D’esquerra a dreta: Alex Menéndez, Joan Barberà, Mònica Weisz i Joan Weisz. Autor: Falcons / cedida.