Foto portada: Gai Assulin lluita una pilota davant l'Ebro. Autora: Dihör.

Empat entre arlequinats (0-0)

Els 2.127 espectadors que van veure el Sabadell-Ebro van marxar de la Nova Creu Alta més freds que el propi clima. Un partit sense massa acció, marcat per les lesions dels locals i el virus FIFA, va acabar en empat. Tot i que els arlequinats van acabar el matx amb superioritat numèrica, el marcador no es va moure. L’Ebro va defensar bé el resultat i va tornar a casa amb un punt d’or.

La primera arribada arlequinada va acabar en una rematada de cap de Gai Assulin que Salva va aturar amb seguretat. L’Ebro va contraatacar amb un ensurt sobre la porteria de Roberto. Salinas va desaprofitar una pilota morta dins de l’àrea que va marxar fora per poc. El primer temps va caracteritzar-se per la absència d’ocasions. Passat l’equador, Aleix Coch es va trobar amb una pilota en la sortida d’un córner que se li va escapar després de rebotar-li.

Al fil del descans, Gai Assulin va executar una centrada que es va passejar per davant de la porteria de l’Ebro. En la següent jugada, Felipe Sanchón va intentar sorprendre Salva amb un xut llunyà i potent que va sortir fora. A banda d’això, els espectadors de la Nova Creu Alta no van gaudir de molta més acció fins a la mitja part.

Ni amb un més

Mario va tenir una clara oportunitat de fer gol només començar la segona part. El jugador de La Fábrica no va rematar bé una centrada i va desaprofitar la jugada. Just després, el davanter arlequinat va fallar de nou un xut quan estava sol davant Salva que podria haver suposat l’1-0. Posteriorment, Mainz no va engaltar bé una assistència des de la banda a dos metres de la línia de gol. Ambdós equips van despertar.

Les arribades a totes dues àrees van ser més i el primer gol es veia cada cop més a prop. Al minut 65, després d’una jugada teva meva entre Marc Martínez i Adri Díaz, el porter de l’Ebro va aturar un xut de l’últim al pal curt. El Sabadell va intentar jugar amb la pilota en els últims minuts. El desplegament físic dels aragonesos va obligar els arlequinats a intentar mantenir la possessió de l’esfèric.

A nou minuts del final, González González va expulsar Diego Simón per doble amonestació. Els locals van jugar amb superioritat numèrica i no van dubtar en anar a per un partit que se’ls va posar molt de cara. Pol Moreno va tenir la primera ocasió just després de l’expulsió amb un xut potent que Salva va rebutjar de forma excel·lent. A continuació, Gai i Migue tampoc van ser capaços de ficar la pilota entre els tres pals.

Tot i la superioritat de ser un més, el Sabadell no va saber jugar amb l’avantatge. Els sabadellencs van arribar amb certa facilitat a l’àrea contrària, però no van aprofitar-ho. Un Ebro amb defensa de cinc va complicar encara més les coses i va aconseguir marxar de la Nova Creu Alta amb un punt.

Jornada amb SMATSA

Després de signar un contracte de patrocini, l’empresa SMATSA ha dut a terme aquest diumenge un seguit d’activitats a la Nova Creu Alta, especialment dirigides a la seva plantilla. Així hi ha hagut tallers infantils i inflables. Un bon grapat de treballadors de l’empresa que gestiona la neteja viària dels carrers de la ciutat i transporta els residus han seguit el partit des del gol sud de la Nova Creu Alta plegats.

Un infant amb la samarreta del CE Sabadell, durant les activitats organitzades per SMATSA. Autor. David B.

A l’inici del partit la megafonia de l’estadi els ha saludat especialment, com també al gerent de l’empresa, Eugenio Díaz, qui  ha seguit el partit des de la llotja, acompanyat del màxim accionista del CE Sabadell, Esteve Calzada.

CE Sabadell: Roberto, Pol Moreno, Migue, Ángel, Aleix Coch (Josu Ozkoidi, 83’), Adri Díaz, Felipe Sanchón, Mario, Gai Assulin, Marc Martínez i Víctor (Migue García, 64’).
CD Ebro: Salva, Regino, Diego Simón, Ubay, Alfonso, Teo Tirado, Javi Cabezas (Alex Cruz, 85’), Adrián Cuevas, Mainz (Diego Puig, 78’), Salinas (Rubiato, 60’) i Borja Martínez.
Àrbitre:
Iván González González. Va amonestar als locals Aleix Coch, Felipe Sanchón i Migue. I als visitants Rubiato, Diego Simón i Salva. Va expulsar Diego Simón.