Eurolliga: el CN Sabadell venç el Dunaujvaros (13-8)

El partit més complex de l’eliminatòria per a les jugadores del Sabadell Astralpool va començar amb un matiner gol hongarès, obra de Greta Gurisatti. Als 6,35 del crono. Però el quadre vallesà havia preparat bé el partit amb els deures fets, empat de Sussan Neushul a 6,24 i nou punt de Gurisatti 5,39.

La veterana Olga Domènech aprofita la superioritat per exclusió de Geraldine Mahieu, i empata a 2 punts. El joc de Domènech és imitat per Bea Ortiz i s’avança al marcador 3-2 davant l’exclusió de Garda. 4.02, gairebé la meitat de quart. Amb un joc viu, en el qual es procura aprofitar les exclusions del rival, per part de les dues formacions s’arriba al descans amb 4-3. El Club controla el partit.

En el segon quart, Gurisatti empata el partit a 4, però en superioritat Maica Garcia anota el 5-4. Noves taules a 5 pel gol de Szilagy, després de l’exclusió de Mati Ortiz. En aquest mà a mà, guanyant la posició jugada a jugada el CN ​​Sabadell aconsegueix dominar de tres gols 8-5, però Vanda Vályi redueix distàncies, sense menyscabar la superioritat vallesana en l’electrònic. Amb 8-6 i un altre parcial de 4-3 s’arriba al descans.

En el tercer quart Maica Garcia s’avança amb el 9-6, avantatge neutralitzada per l’hongaresa Vályi, 9-7. Es produeixen jugades assenyalades pels jutges com exclusió sense que sabadellencs i magyares aconsegueixin puntuar. L’exclusió definitiva de Mati Ortiz suposa un contratemps per a l’equip, amb alguna altra jugadora com Maica Garcia i Paula Leiton amb dues faltes en el seu caseller. No obstant això en les files del Dunaujvaros quatre dels seus millors elements es troben a la vora de la tercera falta, el que condiciona el seu joc. En superioritat, Bea Ortiz marca el 10-7, amb el qual conclou el quart i permet al Sabadell encarar l’últim període amb serenitat.

Només iniciar-se el quart quart Paula Leiton amplia l’avantatge amb el 11-7, el crono assenyala que falten 5,20 per al final. Bea Ortiz i Maica Garcia sentencien amb dos gols, l’última a vuit segons del final, entremig Garda col·loca l’últim per les hongareses

El Club ha guanyat el seu partit més difícil d’aquesta eliminatòria, amb respecte i permís de l’Utrech i Sant Andreu.

CN Sabadell Astrapool– Laura Ester, Matilde Ortiz, Anna Espar, Bea Ortiz (3) Gisella Farre, Paula Leiton, (1) Marina Cordobes, Maica Garcia, (3) Pilar Peña, (1) Susan Neushul (3) Olga Domenech ( 1) Judit Forca (1) i Ainara Farre.
Dunaujvaros– Alexandra Kiss, Dorotoyya, Szilagyi, (1) Fanny Vályi, Gretta Gurisatti, (3) Brigitta Horvat, Geraldine Mahieu, Lara Luca, Kirszina Garda, (1) Diana Ziegler, Vanda Vályi, (2) Gerda Brezovski, Hiegive Machunu . (1), i Laura Aarts.
Àrbitres: Dreval (Rússia) i Vlasic (Croàcia)
Parcials: 4-3, 4-3, 2-1 i 3-1