Foto: Aitor Pascual celebrant un dels gols de diumenge. Autor: C. Díaz.

Aitor Pascual: “les sensacions són cada cop millors”

El jove jugador del Centre d’Esports va gaudir diumenge del seu primer partit complet. El gallec va disputar els 90 minuts del triomf arlequinat sobre el RCD Espanyol ‘B’ i va protagonitzar una notable actuació, sobretot en el segon temps. Després d’unes primeres jornades amb poc protagonisme, ara sembla que podria guanyar presència a l’onze d’Hidalgo.

Aitor Pascual s’ha mostrat content després de la victòria davant el filial espanyolista: “personalment estic content de gaudir de més minuts, però el més important és l’equip. També crec que ha d’haver-hi un equilibri entre els veterans i els joves”. La primera part de Pascual no va ser del tot bona, però a la represa va millorar: “a la segona part em vaig sentir més còmode perquè tenia més espai per entrar per banda. El que Hidalgo ens va proposar va sortir molt bé”.

El Sabadell encadena la segona setmana consecutiva en playoff i es consolida a la part alta de la taula. Està per veure si el conjunt d’Antonio Hidalgo serà candidat, però el de Ferrol ha confirmat el bon moment de l’equip: “cada setmana, amb els resultats acompanyant, les sensacions són millors. Hem de seguir treballant en aquesta bona línia”.

El CE Sabadell s’estrenarà al Johan Cruyff

Aquest diumenge, el Centre d’Esports jugarà el seu primer partit al nou estadi blaugrana. El Johan Cruyff acollirà la primera visita arlequinada de la seva història. Aitor Pascual sap de la dificultat del filial del FC Barcelona, però es mostra optimista: “cada rival és diferent. Ens enfrontem amb la mateixa il·lusió i ganes. No sé si canviarem el plantejament”.

L’ajornament del clàssic entre el primer equip del Barça i el Reial Madrid obre les portes a què algun jugador pugui ser convocat per Garcia Pimienta: “no ho estic seguint molt. Nosaltres farem el nostre paper i el nostre treball”. Hidalgo ha canviat el dibuix en aquests últims dos partits i el gallec ha assegurat sentir-se còmode: “m’adapto molt bé tant de lateral com de carriler”.

Les claus del Barça ‘B’

El Sabadell s’enfrontarà per segona setmana consecutiva a un filial. Aitor Pascual ha analitzat el conjunt blaugrana i ha destacat la diferència amb la resta d’equips de la categoria: “els filials solen ser més desordenats i revolucionaris. Són rivals que juguen molt bé la pilota”. El defensa arlequinat ha destacat la importància de no repetir errors en els primers compassos com ha passat en algun partit: “hem d’estar al 200% des del primer minut fins que l’àrbitre xiuli el final”.

Foto: Aitor Pascual celebrant un dels gols de diumenge. Autor: C. Díaz.