Foto portada: Alberto Leira amb els cadets del planter del CE Sabadell. Autor: C. Díaz.

Alberto Leira: “vull que sigui el meu any”

Així de contundent ha arribat el nou i, de moment, el darrer fitxatge de la temporada pel Centre d’Esports. Alberto Leira, migcampista de 22 anys, ha estat presentat aquest dijous a la Nova Creu Alta. El nou jugador arlequinat s’ha mostrat ambiciós i il·lusionat, i ha pogut compartir una estona amb els cadets del planter a Olímpia.

“Vaig patir una lesió durant la meva pretemporada amb el Huesca i vaig començar amb l’Ejea. Vaig estar una setmana, vaig creure que l’equip no s’adequava al meu joc i vaig buscar una alternativa”. Aquest és el resum que explica com Alberto Leira ha acabat al Sabadell. El migcampista gallec buscava i ha trobat un equip del seu estil.

Leira ha assegurat que aposta pel CE Sabadell perquè és un club històric: “té un bon camp per jugar i l’equip practica un bon futbol. Estic molt content i amb moltes ganes de jugar ja”. La darrera incorporació arlequinada s’ha mostrat molt ambiciosa: “vinc a jugar tot el que pugui. És la meva última temporada com a sub23 i vull que sigui el meu any”.

Pensant en el Mestalla

Alberto Leira ha arribat en una setmana negra pel Centre d’Esports. Les lesions de Jesús Olmo i Jurgi Oteo suposen un entrebanc important: “és una llàstima que els companys s’hagin lesionat. Intentaré entrar el més aviat possible a l’equip i poder demostrat el jugador que sóc”. Finalment, el migcampista procedent del Huesca ha parlat sobre el partit de diumenge davant el filial del Valencia CF: “serà un partit complicat, perquè els filials tenen bons equips, molt dinàmics i amb jugadors que estan per fer el pas al futbol professional”.

Foto portada: Alberto Leira amb els cadets del planter del CE Sabadell. Autor: C. Díaz.