Foto: Antonio Hidalgo en un entrenament. Autor: Marc González.

Antonio Hidalgo: “Creiem molt en el que fem”

El CE Sabadell afronta aquest diumenge el segon compromís i la segona visita consecutiva de la temporada. Aquesta jornada serà al Visit Mallorca Estadi davant el RCD Mallorca. El tècnic arlequinat ha comparegut en la prèvia del partit i comptarà amb una peça més sobre la taula: el central Juan ‘Ibiza’.

Antonio Hidalgo ha comentat que l’arribada d’un central era una de les prioritats del cos tècnic i la direcció esportiva i ha parlat sobre l’aposta: “Juan ‘Ibiza’ és un futbolista que ens ha de donar moltíssim. Com més siguem, més opcions i millor”. Preguntat per la dualitat d’esquerrans a la línia de centrals, ha estat clar: “No estem acostumats a veure dos esquerrans junts en defensa, però Grego i Juan són dos jugadors complementaris”.

Durant la roda de premsa, el tècnic de Canovelles no ha donat la plantilla per tancada i espera incorporar algun jugador més: “El mercat està obert i segurament estarem pendents fins al final”. Sobre el partit de diumenge, Hidalgo ha admès que han de millorar coses respecte a la passada jornada: “Sabem del seu potencial, però creiem molt en el que fem. Hem tingut poc temps sense tots els jugadors al 100%”.

Tot i això, el míster s’ha mostrat satisfet amb les sensacions que va deixar l’equip a Vallecas tot i la derrota. Antonio espera recuperar peces com Aarón Rey i Xavi Boniquet de cara a diumenge, a l’espera de l’entrenament de demà. Hidalgo ha destacat el potencial d’un Mallorca que no ha arrencat com esperava: “García Plaza és un entrenador que ha fet moltes coses amb una idea que treu molt rendiment als seus equips. Estan a un nivell altíssim”.

Foto portada: Antonio Hidalgo en un entrenament. Autor: Marc González.