Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l'equip. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “el Llagostera té tot el meu respecte perquè estan fent les coses molt bé”

El Centre d’Esports vol oblidar la Copa Federació i se centra ja en el partit de demà a Llagostera. El conjunt d’Antonio Hidalgo, sisè amb 12 punts, intentarà frenar el bon inici que han protagonitzat els homes d’Oriol Alsina. La UE Llagostera acumula dues jornaes consecutives guanyant i se situa un punt i una posició per davant dels arlequinats.

El tècnic de Canovelles ha comparegut aquest matí en la roda de premsa prèvia al partit de demà. Ell vol deixar el partit contra el Jove Español enrere: “és una competició que hem d’oblidar i recuperar la gent lo millor possible per demà. No ha estat la millor setmana per preparar el partit, però tinc una gran confiança en aquests jugadors”.

Després de les lesions patides dimecres, Hidalgo encara no sap qui podrà convocar: “esperarem a demà a veure com es lleven”. El desgast d’aquests últims dies ha estat alt, però l’entrenador del Sabadell s’ha mostrat confiat: “l’equip arriba com pot. El viatge de set hores no és el millor, però aquests jugadors són professionals i estic molt tranquil”.

Un desplaçament sempre dur

El Municipal de Llagostera sempre ha estat un camp difícil i així ho ha manifestat Antonio Hidalgo aquest matí: “serà un partit molt difícil en un camp on la gent apreta moltíssim. És un equip molt competitiu amb un entrenador que transmet moltíssim i amb les coses molt clares”. El tècnic del Centre d’Esports s’ha desfet en elogis.

El conjunt d’Alsina ha guanyat quatre dels set partits disputats fins ara i ha tornat amb força: “tenen tot el meu respecte perquè estan fent les coses molt bé. Aquest any segueixen competint amb jugadors de l’any passat”. El calendari segueix avançant i arriben setmanes claus pel futur més immediat de l’equip. Hidalgo vol anar pas a pas: “tot està molt igualat. Hem d’anar partit a partit i ja pensarem en el que vingui després”. 

Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l’equip. Autor: C. Díaz.