Antonio Hidalgo en la compareixença prèvia al partit contra l'Orihuela. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “hem d’anar al límit per poder competir i jugar de la manera que ho fem”

El CE Sabadell afronta aquest diumenge la visita de l’Orihuela CF amb una allau de baixes important. Tot i que Hidalgo podria recuperar jugadors com Fernando Pajarero, Manu Lanzarote o Néstor Querol, Ángel Martínez, Adri Cuevas o Josu Ozkoidi no seran de la partida aquesta jornada. Tot i això, el tècnic arlequinat confia el fons d’armari de l’equip i aposta per tornar al camí de les victòries. Els tres darrers fitxatges van demostrar a La Nucia el seu nivell completant notables actuacions.

La segona derrota consecutiva a La Nucia, sumada a l’allau de lesions que està patint l’equip un cop més, ha complicat les coses al Sabadell. Antonio Hidalgo aposta per seguir treballant: “ara tenim un rival que ens posarà les coses molt difícils. Amb el seu entrenador només han perdut un partit competint molt bé. Saben molt bé què fan, es posicionen molt bé i amb una intensitat molt alta”. El de Canovelles espera un partit exigent, segurament molt igualat, però amb la convicció que seguiran fent les coses bé, amb les seves idees i anant a guanyar: “hem de millorar alguns aspectes de les últimes setmanes, però estic molt content amb el treball dels meus jugadors”.

Hidalgo ha admès que, en els últims partits, l’equip s’ha pressionat a la recerca dels tres punts en algunes situacions. Una pressió que vol evitar: “sembla que si no guanyes… Hem de valorar cada situació i saber que en aquesta categoria tothom competeix. L’Orihuela està en un moment dolç i serà un partit molt dur”. Fins a tres entrenadors han passat aquesta temporada per la banqueta del rival de diumenge. El míster arlequinat adverteix que, respecte al de l’anada, és un equip bastant diferent: “Albadalejo li està traient molt rendiment als jugadors, que són més solidaris i que formen un equip més reconeixible”.

Sobreposar-se a les baixes

Un cop més aquest any, el Centre d’Esports haurà de lluitar contra les baixes. Més de la meitat de la plantilla ha patit alguna lesió aquesta temporada, una dada que Antonio Hidalgo valorava així: “som on som perquè anem al límit. Hem d’anar al límit per poder competir i jugar de la manera que ho fem. Si no anem al límit, no estic tan segur que puguem treure tants punts com fem. Continuarem competint al límit i això comporta entrenar i anar, anar i anar”.

Pel que fa a les altes, sembla que Hidalgo podria recuperar Fernando Pajarero i Manu Lanzarote, que aquesta setmana estan entrenant amb el grup. Qui també torna de la seva sanció és Néstor Querol: “a poc a poc anirem recuperant efectius que estan en l’última part de la recuperació”. El fons d’armari arlequinat és solvent i així ho van demostrar els tres darrers fitxatges la passada jornada. El tècnic del Sabadell ha afirmat que “van competir a un gran nivell”.

El club aposta pel jovent

La recta final de la temporada no serà fàcil i el club arlequinat ha posat en marxa promocions per atraure els aficionats més joves. Els arlequinats entre 15 i 25 anys gaudeixen d’alguns avantatges importants. Aquests joves podran gaudir del tram final adquirint el carnet de soci per només 30 euros. A més, els grups d’un mínim de tres persones podran retirar entrades pels partits a la Nova Creu Alta a partir de cinc euros.

Foto portada: Antonio Hidalgo en la compareixença prèvia al partit contra l’Orihuela. Autor: C. Díaz.