Foto portada: el tècnic arlequinat durant la seva compareixença. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “hem de fer un gran partit en un dels camps més difícils”

El tècnic del Centre d’Esports es mostra optimista abans de visitar aquest diumenge (19:30h) el Rico Pérez en la quarta jornada del campionat. Hidalgo és conscient de les dificultats per les quals està passant el rival d’aquest cap de setmana, però no es confia. Aposta per fer un partit seriós i aprofitar les debilitats dels alacantins.

“No tinc massa en compte el que passa allà”. Així de clar ha estat Antonio Hidalgo aquest matí en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament d’aquesta setmana davant l’Hércules CF. El conjunt de Lluís Planagumà només ha sumat un punt en les tres primeres jornades de lliga i no ha estat capaç de sumar-ne al Rico Pérez. Tot i això, l’entrenador del Sabadell ha recordat la qualitat del rival: “és un equip amb un potencial enorme, que segurament no ha obtingut els resultats que esperaven. Han merescut més punts dels que tenen”.

Tot passa, doncs, per seguir creixent i millorant en un estadi maleït pels arlequinats: “hem de fer un gran partit en un dels camps més difícils i intentar potenciar les nostres virtuts i trobar els seus punts febles”. Antonio Hidalgo no vol que la seva pressió sigui una arma: “els nostres jugadors són les nostres armes. Tenen uns dels pressupostos més grans de la categoria i tenen millor plantilla que l’any passat. Hem de fer un partit molt seriós”.

 

20 anys sense guanyar els primers dos partits fora

Dues dècades sense aconseguir-ho. El Centre d’Esports podria trencar una ratxa negativa de gairebé 20 anys sense sumar sis punts en els primers dos desplaçaments de la temporada. Hidalgo ha admès que és una fita complicada: “guanyar dos partits consecutius fora de casa és molt difícil, però l’equip està creixent i la gent nova està agafant els automatismes. Tenim una idea molt clara al cap”.

D’altra banda, al Sabadell preocupa l’estat de la gespa de la Nova Creu Alta. El tècnic arlequinat s’ha sumat al neguit: “em preocupa moltíssim. L’Ajuntament està fent tot el possible perquè l’estadi estigui el millor possible, però les pròximes dues setmanes no el podrem trepitjar”. A més, Antonio Hidalgo ha confirmat que el terreny de joc de Sant Oleguer també està molt malament.

Foto portada: el tècnic arlequinat durant la seva compareixença. Autor: C. Díaz.