Foto portada: Antonio Hidalgo en la prèvia del partit contra el Mestalla. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “la igualtat és màxima i no ens podem confiar de res”

El CE Sabadell defensarà diumenge un liderat que, per primer cop aquesta temporada, passi el que passi a Paterna, mantindrà una setmana més. Antonio Hidalgo recupera aquesta jornada els tres sancionats que van complir el cicle d’amonestacions i que, a priori, substituiran els tres juvenils a la convocatòria. El tècnic arlequinat ha comparegut aquest matí destacant la qualitat del Valencia Mestalla i celebrant la recuperació d’efectius.

Pedro Capó, Adri Cuevas i Édgar Hernández tornen aquesta setmana a la convocatòria després de complir el partit de sanció per acumulació de targetes. El tècnic del Sabadell valora positivament el seu retorn: “èstà bé tenir moltes opcions i va molt bé a l’equip, perquè hi ha una competitivitat enorme dins del grup. Tothom sap que ha de continuar treballant per jugar”. El Centre d’Esports afronta la seva primera jornada amb un coixí de quatre punts sobre el segon que assegura el seu liderat, com a mínim, set dies més. Hidalgo creu que s’està donant massa voltes a la puntuació i a les diferències: “a aquestes alçades de la competició no serveix per res. Tenim un partit molt difícil davant un filial de moltíssima qualitat. Tenen un talent molt alt i ens exigiran moltíssim”.

El Valencia Mestalla no passa pel seu millor moment. Set jornades sense guanyar, sumant només tres dels 21 punts possibles, l’han portat a ocupar la plaça de playout. L’entrenador del Sabadell admet que, tot i que cada partit és diferent i s’afronta diferent segons què hagi passat abans, les dinàmiques poden influir: “són joves, però tenen una idea de jugar molt clara. Estan en una etapa de formació i els entrenadors no es fixen tant en els resultats. Estem fent moltes coses bé i hem de continuar amb la competitivitat que tenim a tots els camps”.

Màxima igualtat i exigència

El tècnic arlequinat ha destacat la part positiva i negativa que suposa ser líder: “els equips tenen un extra de motivació per guanyar el líder. No et pots confiar de res, perquè la igualtat és màxima. Si tenen el dia, et poden posar en moltíssims problemes”. La setmana, a més, no ha estat fàcil. Els clubs també han patit les conseqüències del temporal de pluges. L’equip ha hagut d’entrenar un dia més sobre gespa artificial. Antonio Hidalgo ha explicat com han preparat el partit en aquestes condicions: “et trastoca perquè canvies de superfície i és més complicat perquè és una superfície dura”.

Foto portada: Antonio Hidalgo en la prèvia del partit contra el Mestalla. Autor: C. Díaz.