Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l'equip. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “la meva exigència és molt alta”

El tècnic del CE Sabadell ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit de demà davant la SD Ejea advertint del seu bon joc i del perill que comporta. El de Canovelles, que no podrà comptar amb Aarón Rey després de la seva expulsió a Saragossa, haurà de decidir qui jugarà en el seu lloc. Tot apunta a Manu Lanzarote.

Amb l’agònic partit de la recta final de la temporada passada encara en el record, el Centre d’Esports rep demà a les sis de la tarda la SD Ejea a la Nova Creu Alta. Antonio Hidalgo ha recordat aquella victòria agònica, però ha volgut deixar clar que és una situació diferent: “ho és pel treball de tothom, però això és molt llarg, queda molta competició i això s’ha de refrendar setmana a setmana. L’Ejea ens posarà en moltes dificultats. Li agrada tenir la pilota, és combinatiu i amb jugadors de molta qualitat”.

El conjunt de Javi Suárez ha aconseguit en aquest primer tram de campanya resultats sorprenents. El triomf davant el Barça ‘B’ o els empats davant el Lleida Esportiu i el Castellón deixen clar el seu potencial. “Els seus resultats reflecteixen la igualtat de la categoria i ens diuen que són un bon equip amb jugadors que et poden fer mal”, ha advertit el míster.

Una pressió diferent

La bona situació a la classificació fa que, ara com ara, cada partit sigui de màxima exigència per mantenir-se en les posicions de playoff. Antonio Hidalgo ha admès que ell mateix es posa molta pressió, però que aquesta és diferent de la de l’any passat: “sempre tens pressió i cada setmana és igual. A mesura que vas veient el rival, penses que ve un bon equip. La meva exigència és molt alta, però només ens ha de crear una situació positiva per jugar amb una llibertat absoluta”.

L’expulsió i conseqüent sanció d’un partit a Aarón Rey fa que el tècnic del Sabadell hagi de reestructurar l’onze habitual. Manu Lanzarote és la principal alternativa, un jugador que no està gaudint de titularitats: “tenim diferents opcions que podem utilitzar. Lanza ha entrenat bé i m’ha agradat quan ha jugat. Hi ha altres jugadors que no estan participant, no és només Lanza. Tots volen tenir oportunitats i com més opcions tinguem, molt millor”.

Finalment, cal destacar que l’entrenador arlequinat ha confirmat avui que Jurgi Oteo ja està entrenant amb normalitat i, segons ha assegurat durant la seva compareixença, “no està lluny d’entrar en convocatòria”. El basc podria tornar a vestir-se de curt abans d’acabar l’any.

Foto portada: Hidalgo durant un entrenament de l’equip. Autor: C. Díaz.