Foto: el tècnic arlequinat en una roda de premsa a l'estadi. Autor: C. Díaz.

Hidalgo: “tinc molt respecte al Villarreal B”

Any nou, vida nova. El Centre d’Esports començarà l’any desplaçant-se fins a València per enfrontar-se al Villarreal ‘B’ en la primera jornada del 2020. El tècnic Antonio Hidalgo, que ha vist com Fernando Pajarero s’ha afegit a la llista de baixes aquesta setmana, ha comparegut aquest divendres en la prèvia del partit de demà. El de Canovelles vol acabar la primera volta com a campió d’hivern.

El Sabadell s’estrenarà amb un partit d’alt nivell. El conjunt arlequinat es retroba dissabte amb qui va ser el seu entrenador en la primera temporada a la categoria després del descens de Segona Divisió. L’afició manté un bon record de Miguel Álvarez, ara a les files del filial groguet. L’equip d’Antonio Hidalgo vol rematar una primera volta d’ensomni, però el tècnic insisteix a dir que, passi el que passi, el treball de la primera volta és molt bo: “hem fet un gran treball, però hem de continuar treballant perquè cada cop els partits seran més difícils”.

Hidalgo ha destacat el gran nivell del Villarreal ‘B’ que, tot i ser novè, es manté a prop de la zona alta de la classificació: “és un rival de moltíssima qualitat amb jugadors de molt talent que segur acabaran jugant a Primera Divisió. Hem de jugar com ho hem fet fins ara i trobar els seus punts febles”. El de Canovelles ha insistit en la situació enganyosa del conjunt de Miguel Álvarez: “el Villarreal té un gran equip. Van començar a un nivell altíssim i ara sembla que estan molt lluny, però podrien estar molt a prop. Li tinc molt respecte per la seva qualitat”.

El Centre d’Esports intentarà culminar amb un triomf una primera volta excel·lent. Tres punts farien sumar-ne un total de 38, encapçalar la classificació del grup tercer de Segona ‘B’ i proclamar-se campió d’hivern.

Foto: el tècnic arlequinat en una roda de premsa a l’estadi. Autor: C. Díaz.