Foto: el tècnic arlequinat durant la roda de premsa d'avui. Autor: C. Díaz.

Antonio Hidalgo: “volem continuar sent sòlids a casa”

El Centre d’Esports torna aquest diumenge a casa. El conjunt arlequinat rebrà l’Atlético Levante, contra qui disputarà el primer partit de la segona volta a la Nova Creu Alta. Ara com ara, els socis han retirat més de 1.300 de les entrades que tenen disponibles de franc. Antonio Hidalgo, que ha comparegut aquest matí en roda de premsa, vol fer de l’estadi un fortí i recorda que la igualtat de la categoria fa molt difícil aquest tram final de temporada.

El tècnic del Sabadell tenia ganes de tornar a casa amb la seva gent. Després d’una derrota a Villarreal i un triomf de prestigi a Castellón, l’equip torna al seu estadi: “han estat dues sortides difícils amb dos bons partits i amb una victòria molt bona que referma el treball que estem fent”. Els tres punts a Castàlia han confirmat la candidatura d’aquesta plantilla a acabar a dalt. Hidalgo, però, recorda que això no s’atura: “aquesta setmana ve un rival que està en un gran moment, que té les coses molt clares i una idea i un sistema de joc molt definit”

El de Canovelles ha insistit que l’Atlético Levante, dirigit per Tevenet, té jugadors desequilibrants amb molta qualitat: “tenen aquest punt de joventut i gosadia que també és molt bo. Serà un altre partit de molta exigència”. Les baixes de Pedro Capó, Adri Cuevas i Édgar Hernández han complicat els plans d’Antonio Hidalgo. Tot i les circumstàncies, l’entrenador arlequinat ha deixat clar que té total confiança en els jugadors que sortiran diumenge: “la situació no és bona perquè tens menys opcions, però tenim una plantilla molt integrada i amb moltes ganes de fer grans coses”.

Màxima prudència

Recordant les últimes declaracions de Manu Lanzarote, el tècnic arlequinat li ha donat tota la raó: “no hem fet res i ens queda molt per fer. Hem fet un gran treball fins ara, però això no t’assegura res. Ara venen moments difícils. En aquesta categoria tot està molt igualat i no pots estar pensant en estadístiques. Volem continuar sent sòlids a casa”. Un dels principals objectius del Sabadell es seguir mantenint la bona dinàmica a la Nova Creu Alta.

Una Nova Creu Alta que, si la pluja no ho evita, presentarà una bona entrada. Els socis del club han retirat més de 1.300 entrades. Cada abonat en té dues de franc a la seva disposició. “Jo espero que la gent vingui. Com més siguem, millor, seran benvinguts. L’equip està fent moltes coses perquè vinguin. Volem fidelitzar a molta més gent i sabem que no és gens fàcil. Els 2.500 de sempre sé que estaran al nostre costat”, ha comentat Hidalgo.

Heber Pena serà convocat

El nouvingut davanter, Heber Pena, podria gaudir de la seva primera oportunitat a casa. El tècnic arlequinat ha destacat la seva experiència: “és un jugador contrastat a la categoria amb molta qualitat. Sap on ve i de l’exigència per jugar a l’equip, i sap que s’ha de posar al mateix ritme que els seus companys. Crec que ens aportarà moltíssim fins al final”.

Sobre el rumor que situa Jurgi Oteo fora del club, Antonio Hidalgo ha estat clar, és un jugador més de la plantilla: “és un noi excepcional i treballa a un nivell altíssim. Hi ha molta competència en la seva posició, però està amb nosaltres i és una opció més”.

Foto portada: el tècnic arlequinat durant una roda de premsa. Autor: C. Díaz.