Edgar Hernández

Édgar Hernández renova amb el Sabadell

El davanter gavanenc ha renovat el seu contracte amb el club arlequinat i jugarà la pròxima temporada a la Liga SmartBank vestint la samarreta arlequinada. Édgar completarà la seva cinquena temporada al Centre d’Esports i, després de dues temporades a la Segona B, tornarà a disputar un partit al futbol professional.

Édgar Hernández s’ha guanyat la renovació a pols. Amb 10 gols aquesta temporada, un clau en el playoff d’ascens a Segona Divisió, el davanter ha jugat 25 dels 31 partits possibles acumulant més de 1.500 minuts sobre el terreny de joc. El jugador de Gavà ha sigut un dels més sorprenents aquesta campanya demostrant un salt de nivell espectacular d’un any a l’altre. L’arribada d’Hidalgo a la banqueta va revitalitzar un davanter de gran qualitat.

Després d’aquesta nova renovació, només queda per resoldre la situació de Néstor Querol. L’anunci de la seva continuïtat no serà avui, però està previst que s’anunciï en els pròxims dies. Tot i que la previsió era que l’equip comencés a entrenar aquest pròxim dilluns, els positius per coronavirus entre els treballadors del club han trastocat els plans i encara no es coneix la data quan tornarà a la feina.

Foto portada: Edgar Hernández celebrant un gol. Autor: @cesabadell via Twitter.