Foto portada: estadi de la Nova Creu Alta. Autor: Marc González.

El CE Sabadell cedirà la llotja als seus socis durant la pandèmia

El club arlequinat vol agrair el suport i la confiança dels socis i sortejarà les places disponibles de la llotja per a cada partit a la Nova Creu Alta. Amb aquesta iniciativa, el Centre d’Esports vol apropar i premiar els abonats a l’estadi en un moment en el qual no està permès entrar.

Set de les 10 invitacions autoritzades per LaLiga seran sortejades entre els socis arlequinats a partir d’aquesta mateixa jornada. Les places s’assignaran una setmana abans de cada partit a la Nova Creu Alta i un estarà dedicat als sanitaris. Seran els professionals dels Hospitals de referència de la ciutat els agraciats amb aquesta experiència exclusiva.

Una iniciativa més que se suma a les ja establertes, com l’oportunitat de veure els partits a la Sala VIP de l’estadi o en una gran sala de l’Hotel Urpí. El Sabadell ha rebut més de 500 sol·licituds per gaudir d’aquests avantatges. A partir d’aquesta setmana, a més, els socis també poden accedir al recentment estrenat terreny de joc de la Nova Creu Alta i fotografiar-se al mural de la plantilla històrica que va aconseguir l’ascens a Marbella i aprofitar per a personalitzar el seu seient amb el seu nom i l’escut.

Foto portada: estadi de la Nova Creu Alta. Autor: Marc González.