Foto portada: el nou president del CE Sabadell, Esteve Calzada. Autor: Roger Benet.

El CE Sabadell fa oficial l’arribada de sis inversors

El club arlequinat ha anunciat aquest dilluns la incorporació de sis inversors estrangers, que s’han compromès a subscriure els 900.000 euros de l’ampliació de capital aprovada a la darrera Junta d’Accionistes. A més, l’acord reflecteix que els nous inversors hauran d’aportar el capital necessari per finançar el club durant les tres pròximes temporades. Esteve Calzada i el seu grup seguirà gestionant el Centre d’Esports i participarà en el 50 per cent de l’ampliació.

El grup d’empreses liderat pel president Esteve Calzada confirma que ha signat un acord amb un grup de sis inversors establerts a l’estranger per a la seva incorporació a l’accionariat del CE Sabadell. Un cop s’hagi exhaurit el termini prioritari legal que s’ofereix als actuals accionistes, els nous inversors subscriuran un total de 900.000 euros de l’ampliació de capital en marxa.

A més, com ha informat el club en el comunicat oficial, el contracte acorda que s’haurà d’aportar el capital necessari per finançar el club durant les tres pròximes temporades. Tot això, però, està supeditat als acords amb els diferents creditors de l’entitat a curt termini i a la signatura d’un calendari de pagaments a mitjà-llarg termini que permeti concentrar els màxims recursos possibles en el projecte esportiu, que espera ser competitiu aquesta mateixa campanya.
El grup liderat pel president Calzada es mantindrà en la gestió del Centre d’Esports, i juntament amb els sis nous inversors participarà també en futures ampliacions de capital, de manera que seran un total de set els accionistes de referència. Tanmateix, el club ha indicat que els nous inversors tindran dret a un mínim de dues cadires al Consell d’Administració del club.

Morilla-Giner, un dels nous noms a memoritzar

El pròxim dilluns 26 d’agost està prevista una roda de premsa a la Nova Creu Alta per donar més detalls d’aquest acord. Pau Morilla-Giner, un dels sis nous inversors i sabadellenc de 41 anys, participarà com a portaveu del grup. Giner és soci i el responsable d’inversions de la firma London & Capital Asset Management.

Foto portada: el president del CE Sabadell, Esteve Calzada. Autor: R. Benet.