Nova gespa Camp Olímpia. Autor: David B.

El CE Sabadell recupera el seu futbol base

El club arlequinat ha anunciat aquest divendres la recuperació de la gestió i direcció del futbol base de l’entitat. El Centre d’Esports la va perdre fa dues temporades, quan Jose Garcia ‘Coe‘ la va cedir a Global Futbol Institute.

Després de mesos de gestions i negociacions, avui s’ha rescindit el contracte signat fa dues temporades amb GFI. Això provoca que el futbol base del Sabadell s’integrarà de nou sota la direcció i gestió esportiva del mateix club.

Des d’avui mateix, segons ha informat el Centre d’Esports en un comunicat, s’inicia un període de transició cap a un nou model de gestió, del qual s’anirà informant puntualment i que ha de portar a un futbol base modèlic i plenament integrat en l’activitat diària del club.

Una oportunitat pels jugadors de la base

L’entitat vol que aquesta decisió es tradueixi en millors oportunitats, formació i projecció per als joves jugadors arlequinats. En els pròxims dies s’anunciarà el nou organigrama del futbol base i les persones responsables de la direcció esportiva i coordinació. Mentrestant, el club ha demanat màxima col·laboració als jugadors, famílies i tècnics d’Olímpia per tal que aquesta transició sigui el més eficient i ràpida possible.

Foto portada: Olímpia. Autor: David B.