Foto: Pedro Capó, dirigint-se a l'equip abans del partit contra l'Ebro. Autor: C. Díaz.

El CE Sabadell renova Pedro Capó i rescindeix Marc Asturgó

El club arlequinat ha fet oficial aquest dimarts una renovació important. Pedro Capó seguirà al Centre d’Esports i sumarà la seva quarta temporada a la Nova Creu Alta. El Sabadell també ha anunciat l’adéu de Marc Asturgó, que ha vist rescindit el seu contracte amb l’entitat sabadellenca.

Pedro Capó, un dels futbolistes més importants del vestidor d’Antonio Hidalgo, seguirà un any més al CE Sabadell. Cal recordar que el seu cas era especial, ja que el jugador menorquí tenia una clàusula de renovació automàtica en arribar a un nombre de partits, als quals finalment no va arribar. Tot i això, la direcció esportiva del club sempre ha tingut clar que volia tancar la seva continuïtat.

La mala notícia del dia l’ha protagonitzat Marc Asturgó, que no continuarà al Centre d’Esports la pròxima temporada. El jove jugador arlequinat, que, tot i que va renovar per dues temporades fa un any, no va ser convocat al playoff d’ascens a Segona Divisió i ha rescindit la seva vinculació amb l’entitat sabadellenca.

El Sabadell segueix treballant en les renovacions d’Aleix Coch, Ángel Martínez, Édgar Hernández i Néstor Querol. Les negociacions amb Coch, Édgar i Querol semblen anar per bon camí. No és el cas de les converses entre el club i Ángel, que després de rebutjar una primera oferta estaria valorant la segona.

Foto portada: Pedro Capó, dirigint-se a l’equip abans del partit contra l’Ebro. Autor: C. Díaz.