Foto: Aleix Coch en un entrenament de la temporada. Autor: Marc González.

El CE Sabadell segueix acumulant baixes

Antonio Hidalgo recuperarà alguns efectius de cara al compromís de diumenge davant el RCD Mallorca, però també en perdrà alguns. A la baixa de Pedro Capó se li han sumat les d’Édgar Hernández i Aleix Coch, que no va marxar de Vallecas amb un simple cop a la cuixa. Tot i això, sembla que Boniquet i Aarón podrien tornar aquesta jornada.

Si fa una setmana es coneixia el trencament muscular de Pedro Capó, que estarà de baixa entre sis i vuit setmanes, anit el club arlequinat comunicava a través de les seves xarxes socials que les proves realitzades a Édgar Hernández han indicat que pateix una lesió al semitendinós dels isquiotibials de la cama esquerra. El davanter arlequinat podria estar entre quatre i vuit setmanes de baixa.

A aquest contratemps se li ha sumat el d’Aleix Coch. Després d’una segona exploració, s’ha confirmat que pateix una petita ruptura al vast extern de la cuixa esquerra i el central del Sabadell estarà unes tres setmanes fora. Encara això, Antonio Hidalgo podria recuperar Xavi Boniquet i Aarón Rey per diumenge, quan el Centre d’Esports visitarà el Visit Mallorca Estadi per enfrontar-se al RCD Mallorca de Luís García Plaza.

David Astals, renovat

Com ha avançat L’Hora Arlequinada aquest matí, el club arlequinat ha fet oficial la renovació de David Astals. El jugador, format a l’obrador des d’infantil i que es va convertir dissabte a Vallecas en el primer jugador nascut al segle XXI a jugar amb el CE Sabadell en lliga, signa per dues temporades.

Foto portada: Aleix Coch en un entrenament de la temporada. Autor: Marc González.