Els jugadors del Sabadell celebrant l'ascens a Marbella. Autor: @CESabadell via Twitter.

El CE Sabadell tanca la renovació d’Aleix Coch

La direcció esportiva arlequinada ha tancat una de les carpetes més importants del mercat i s’ha assegurat la continuïtat d’un dels seus millors centrals. Aleix Coch seguirà al Centre d’Esports i complirà la seva quarta temporada a la Nova Creu Alta.

Era una de les renovacions més esperades i s’ha fet realitat. Tot i tenir altres ofertes interessants sobre la taula, Aleix Coch ha acceptat l’oferta de Jose Manzanera i seguirà al Sabadell una temporada més. El central tarragoní seguirà liderant l’eix de la defensa arlequinada a la Liga SmartBank. Amb més de 60 partits vestint la samarreta del Centre d’Esports, el central català ha tingut un rendiment extraordinari i ha demostrat estar a un altíssim nivell.

Després d’aquesta important renovació, la direcció esportiva del Sabadell té tres més pendents: Ángel Martínez, Édgar Hernández i Néstor Querol encara no han renovat. Encara això, com explicàvem ahir, les negociacions amb Édgar i Néstor estan molt avançades i la seva continuïtat es podria anunciar en les pròximes hores.

Foto portada: Aleix Coch celebrant l’ascens a Marbella. Autor: @CESabadell via Twitter.