Foto: alguns dels nous productes oficials. Autor: CES.

El CE Sabadell torna a obrir la botiga oficial

La Sala VIP de la Nova Creu Alta ha acollit aquest migdia la presentació de la nova botiga oficial del Centre d’Esports Sabadell online de la mà de Laimart Design, l’empresa sabadellenca encarregada del merchandising del club. Els socis i aficionats arlequinats ja poden accedir a la nova botiga online del club en un portal senzill, interactiu i accessible que inclou l’enviament a domicili.

La nova col·lecció de merchandising compta amb productes tradicionals molt esperats pels arlequinats. Les bufandes, banderes, insígnies, tasses, i una nova línia de moda arlequinada amb dessuadores, samarretes i gorres són els principals productes. Pel que fa a la venda dels productes, a més del web, hi haurà diferents punts físics establerts on es podrà comprar el nou merchandising. Les oficines del club, com fins ara, serà un dels punts principals.

El nou punt de venda de merchandising arlequinat serà un gran centre comercial de Sabadell, situat a pocs metres de l’estadi de la Nova Creu Alta. A més, també hi haurà venda de productes a diferents establiments col·laboradors del centre de la ciutat. A tot això, se suma que els dies de partits s’habilitaran dues carpes al Gol Nord i a la Tribuna per a la venda del merchandising.

Foto: la nova botiga té una gran varietat de productes. Autor: CES.
Foto: la nova botiga té una gran varietat de productes. Autor: CES.

Ana Navés, vicepresidenta del CE Sabadell, ha declarat sentir-se molt satisfets: “Estem molt contents d’estrenar la nova botiga oficial del club de la mà d’una empresa de Sabadell experta en el sector com és Laimart Design. Els arlequinats l’estaven esperant”. José Sillero, propietari i director general de Laimart, també ha mostrat la seva satisfacció: “Estem molt contents de col·laborar amb entitats com el Sabadell en aquesta nova línia de merchandising que estem segurs que en un club amb aquest història, tindrà una molt bona acollida”.

Foto portada: alguns dels nous productes oficials. Autor: CES.