Foto portada: afició a la Nova Creu Alta. Autor: R.Benet.

El desplaçament a Olot serà massiu

Ni 48 hores han passat des que el CE Sabadell va posar dimarts les entrades a la venda pel partit de diumenge a Olot, en el qual l’equip es juga la permanència a la categoria. Una victòria seria suficient, independentment dels altres resultats, per aconseguir-ho. A hores d’ara, dels autocars que el club ofereix de franc als socis per desplaçar-se, van de camí del vuitè.

Queda clar que, quan el Centre d’Esports ho necessita, la seva afició sempre està al seu costat. Més de mig miler d’arlequinats han retirat ja la seva entrada per animar l’equip a la capital de La Garrotxa en l’última jornada de la temporada. L’Olot ha posat un nombre il·limitat d’entrades a només 12 euros, un preu assequible. Això, sumat a la transcendència del partit i a la gratuïtat dels autocars que el club ofereix als abonats, ha animat la parròquia.

El ritme de vendes no s’ha aturat i les cues a les oficines de la Nova Creu Alta han estat la fotografia d’aquest inici de setmana. S’espera que més aficionats s’animin al llarg dels pròxims dies i uns mil simpatitzants del Sabadell estiguin donant suport diumenge a les grades del Municipal d’Olot. Només una victòria assegura la permanència sense haver de mirar el resultat d’altres camps. El conjunt olotí arriba a aquesta darrera jornada amb la feina feta. Sembla que Olot serà arlequinada…

Foto portada: afició a la Nova Creu Alta. Autor: R. Benet.