Foto portada: l'equip celebrant el golàs d'Édgar Hernández. Autor: C. Díaz.

El mercat arlequinat es posa en marxa

Només 72 hores després d’aconseguir l’ascens a Segona Divisió a Marbella, el CE Sabadell ja pensa en la pròxima temporada. A menys de dues setmanes de tornar a la feina, la direcció esportiva ha començat a seure amb els jugadors amb contracte o sense per valorar el seu futur.

La plantilla del Centre d’Esports 13 jugadors amb contracte en vigor i 12 que han acabat contracte després del playoff. El director esportiu del Sabadell, José Manzanera, no ha tingut temps de celebrar l’ascens i ja treballa en la confecció de la plantilla de la pròxima temporada. El valencià va tancar el passat estiu els fitxatges de Jesús Olmo, Aarón Rey, Adrià Collet i Aleix Roig, que van signar per dos anys. Tot i que haurien de tenir la continuïtat assegurada, és molt probable que algun d’aquests contractes s’acabi rescindint aquests dies.

En el capítol de renovacions, Manzanera va assegurar Ian Mackay i Antonio Romero a principis d’any per una temporada més. El contracte del porter gallec, de fet, s’ha ampliat dues temporades amb l’ascens. El club també va renovar David Acedo al gener abans de marxar cedit al Prat i va signar Héber Pena amb un contracte d’un any i mig. Abans del playoff, la direcció esportiva va tancar les renovacions d’Adri Cuevas, Josu Ozkoidi i Xavi Boniquet.

Les operacions sobre la taula

Segons ha pogut confirmar aquest digital amb fonts del Centre d’Esports, a part dels 11 jugadors amb contracte en vigor, hi havia dos jugadors que tenien una clàusula de renovació automàtica en cas d’ascens. Néstor Querol i Grego Sierra, dos jugadors importants a la plantilla d’Antonio Hidalgo, s’han assegurat la seva continuïtat a la Nova Creu Alta. Carlos Beitia, que torna de la seva cessió al Villarreal, i Manu Lanzarote, que va anunciar el seu adéu a les xarxes socials, són els dos jugadors amb el futur decidit.

Foto portada: arribada de l'equip sabadellenc a l'estadi de Marbella. Autor: @CESabadell via Twitter.
Foto portada: Ángel Martínez arribant a l’estadi de Marbella diumenge. Autor: @CESabadell via Twitter.

La resta, que són Aitor Pascual, Aleix Coch, Pedro Capó, Fernando Pajarero, Óscar Rubio, Xiker Ozerinjauregi, Ángel Martínez, Jurgi Oteo, Boris Garrós i Édgar Hernándezno tenen contracte i hauran de negociar la seva futura vinculació amb el club. Pedro Capó, però, podria tenir la seva permanència al Sabadell pràcticament assegurada. El menorquí tenia una clàusula de renovació automàtica en cas d’arribar a un nombre de partits als quals no ha arribat, però sembla que estaria en els plans de Jose Manzanera.

Foto portada: l’equip celebrant un gol d’Édgar Hernández aquesta temporada. Autor: C. Díaz.