Foto portada: imatge del partit entre Huesca i Sabadell. Autor: CE Sabadell.

El Sabadell cau però deixa bones sensacions davant la SD Huesca

El CE Sabadell segueix preparant el seu retorn al futbol professional i aquest divendres ha gaudit d’una excel·lent prova de foc. El conjunt arlequinat s’ha vist les cares davant la SD Huesca, nou equip de Primera Divisió, en el segon amistós de la pretemporada i ha caigut deixant bones sensacions, sobretot en la primera meitat. Un gol de Rafa Mir just abans del descans ha decantat el resultat pels locals.

El jove de David Astals ha tornat i ha sigut la sorpresa de l’onze d’Antonio Hidalgo, que ha fet debutar Iker Undabarrena. Édgar Hernández ha tingut la primera ocasió del partit en els primers segons quan Heber Pena ha robat l’esfèric en la sortida del Huesca i el davanter ha enviat la rematada alta. Sobre la mitja hora, Rafa Mir ha protagonitzat la primera arribada local. El davanter murcià ha pogut avançar el Huesca, però el seu tir ha marxat per sobre del travesser de la porteria de Mackay.

Després de la pausa d’hidratació, el conjunt de Míchel Sánchez ha fet un pas endavant i ha generat més perill sobre l’àrea arlequinada. Arribant al descans, Juan Carlos ha sorprès amb un xut des de dins de l’àrea que s’ha escapat fora. Poc després Rafa Mir, ara sí, ha enviat una rematada de cap al fons de la xarxa per avançar els altoaragonesos, que han tancat la primera meitat amb l’1-0.

Equip pràcticament nou

A la represa, Antonio Hidalgo ha fet fins a cinc canvis per donar entrada a Diego Fuoli, Pedro Capó, Josu Ozkoidi, Juan Hernández i Gorka Guruzeta. Fuoli, sota pals, ha tingut feina des que ha trepijtat la gespa de l’IES Pirámide i ha protagonitzat algunes bones intervencions per evitar la segona diana del Huesca. En el minut 55, Mosquera ha provocat un penal per mans, però Heber Pena no ha estat encertat i ha fallat la pena màxima. En el minut 63, Óscar Rubio i Ángel Martínez han substituït Víctor García i Antonio Romero.

Juan Hernández ha provat a fer l’empat amb un xut de falta directa, però l’intent ha marxat directament fora. En els últims minuts, Hidalgo ha donat més minuts a Chadi Riad i Gausachs, que ja van disputar el primer amistós de la pretemporada a La Vall d’En Bas davant l’Andorra. El partit ha anat perdent intensitat a mesura que avançaven els minuts. En el tram final, Okazaki ha fet el segon gol guanyant la partida a Chadi en el salt. Just abans del xiulet final, Eugeni ha sentenciat el matx amb el tercer de falta directa, enviant l’esfèric a l’escaire deixant sense opcions a Fuoli.

El Sabadell ha marxat de l’Aragó amb una nova derrota però amb bones vibracions. Ara, l’equip espera que el club tanqui un parell d’amistosos més de cara a la pròxima setmana.

SD Huesca: Andrés Fernández, Pedro López (Peñaloza, 17′), Jorge Pulido, Kike Hermoso, Luisinho (Javi Galán, 61′), Mosquera, Juan Carlos (Eugeni, 61′), Mikel Rico (Seoane, 76′), Okazaki, Ferreiro (Joaquin, 76′) i Rafa Mir (Sergio Gómez, 61′).
CE Sabadell: Ian Mackay (Fuoli, 45), Víctor Garcia (Óscar Rubio, 63′), Aleix Coch (Pedro Capó, 45′), Jaime Sánchez, Grego Sierra (Chadi Riad, 80′), Pierre Cornud (Josu Ozkoidi, 45′), Antonio Romero (Ángel Martínez, 63′), Iker Undabarrena, Heber Pena (Gausachs, 80′), Astals (Juan Hernández, 45′) i Édgar (Gorka Guruzeta, 45′).
Gols: 1-0, 41′, Rafa Mir; 2-0, 87′, Okazaki; 3-0, 90′, Seoane.
Àrbitre: Antonio Monter Solans (aragonès). Ha amonestat els locals Luisinho i Pulido. I el visitant Jaime Sánchez.
Estadi: instal·lacions Pirámide. A porta tancada.