El Sabadell es fa amb Diego Fuoli

El club arlequinat ha fet oficial aquest dijous el fitxatge de Diego Fuoli. Es tracta de la segona incorporació de la temporada 2020/21. El jove porter de 22 anys ha estat l’escollit per fer la competència a Ian Mackay, fins ara indiscutible sota pals. L’aragonès arriba procedent del Villarreal, amb qui no ha volgut renovar el seu contracte.

Diego Fuoli ja és nou jugador del CE Sabadell. La direcció esportiva arlequinada prem l’accelerador i ha tancat la segona operació de l’estiu. Després de l’arribada de Víctor Garcia, cedit pel Valladolid, Fuoli s’ha convertit en la segona incorporació del mercat. Procedent del filial del Villarreal, on ha crescut des de juvenil passant pels dos filials, el saragossà formarà part de la plantilla d’Antonio Hidalgo a Segona Divisió.

Després de contemplar diverses ofertes de la Liga SmartBank, Diego s’ha decidit pel Sabadell. Segons algunes informacions, Real Zaragoza i Albacete eren dos dels seus pretendents. Fuoli es presenta com la principal alternativa a Ian Mackay sota pals, tot i que la direcció esportiva del Centre d’Esports no descarta la presència d’Adrià Collet com a tercer porter.

David Acedo diu adéu

Ahir, el CE Sabadell fa anunciar la rescissió del contracte de David Acedo. Després de tornar de la seva cessió al Prat, el davanter no entra en els plans de l’entitat arlequinada i seguirà el seu camí a Tercera Divisió, on té pràcticament tancat un acord amb un equip del grup català.

Foto portada: Diego Fuoli en un entrenament. Autor: Villarreal CF.