El Sabadell frega la sorpresa a Vallecas

Disnova patrocina aquesta crònica.

El CE Sabadell s’ha estrenat aquesta nit a LaLiga SmartBank amb derrota a Vallecas. El conjunt arlequinat ha plantat cara al Rayo Vallecano i, tot i avançar-se, els locals han aconseguit remuntar un Sabadell que ha acusat les baixes. L’equip d’Antonio Hidalgo ha entregat una bona carta de presentació tot i la desfeta.

El Rayo Vallecano ha arrencat amb algunes arribades a l’àrea arlequinada i ja en primer minut ha vist aturat un atac perillós per fora de joc. Poc després, Álvaro García ha intentat sorprendre un Mackay que ha atrapat l’esfèric sense massa problemes. Ha estat quatre minuts després quan Óscar Trejo ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat enviant la pilota al travesser. Tot seguit, Guruzeta s’ha plantat davant Morro en un mà a mà que ha acabat invalidat per fora de joc. El Sabadell ha anat de menys a més i s’ha sentit més còmode a mesura que avançava el partit, i Juan Hernández ha aprofitat una oportunitat única per avançar els arlequinats.

Celebració del gol de Juan Hernández a Vallecas. Autor: @cesabadell via Twitter.

El davanter ha convertit una falta des de la frontal i s’ha adjudicat la primera diana de la temporada. Fregant la mitja hora, el Rayo Vallecano ha pogut igualar el marcador, però l’àrbitre ha anul·lat el gol d’Emi per fora de joc. El Centre d’Esports ha patit una mica més en els últims 15 minuts fins al descans. No ha gaudit de massa protagonisme i els locals han dominat una mica més el matx. El conjunt d’Antonio Hidalgo, però, ha seguit fidel al seu estil i ha mantingut l’electrònic intacte en un primer temps efectiu.

Segona part

Les males notícies han arribat a la represa. Aleix Coch ha patit problemes físics i Jesús Olmo ha vist precipitat el seu debut. El Rayo ha sortit molt millor a la segona part i ha generat molts més problemes als arlequinats. En el 56, Qasmi ha tornat a enviar l’esfèric al travesser pels locals després de quedar-se sol sota pals provocat per una errada d’Olmo. I a base d’insistència, amb un Sabadell debilitat, l’equip d’Iraola ha igualar la partida. Comesaña ha trobat un espai a l’àrea arlequinada i ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una molt bona rematada de cap.

Un còrner a l'àrea del CE Sabadell. Autor: @rayovallecano via Twitter.
Un còrner a l’àrea del CE Sabadell. Autor: @rayovallecano via Twitter.

Néstor ha pogut sorprendre sobre el 77, però el seu tir no ha estat encertat. A cinc minuts del xiulet final, Josu Ozkoidi ha tingut una clara ocasió per donar la sorpresa a Vallecas quan una errada defensiva del Rayo ha deixat la seva porteria buida. El seu xut, molt llunyà, s’ha escapat fora. A falta de tres minuts del final, ha arribat la sentència definitiva. Catena s’ha trobat sol a l’àrea arlequinada en la sortida d’un córner i ha fet el 2-1 per sumar la segona victòria de la temporada.

Rayo Vallecano: Morro, Mario Hernández (Advíncula, 71′), Emi Velázquez, Catena, Fran García, Isi Palazón (Joni Montiel, 91′), Santi Comesaña, Mario Suárez (Ó. Valentín, 54′), Álvaro García, Óscar Trejo (A. Martín, 54′) i Qasmi (José Roso, 71′).
CE Sabadell: Ian Mackay, Grego Sierra, Aleix Coch (Jesús Olmo, 53′), Jaime Sánchez (Josu Ozkoidi, 83′), Pierre Cornud, Antonio Romero, Iker Undabarrena, Víctor García (Óscar Rubio, 60′), Heber Pena (Astals, 83′), Juan Hernández (Néstor Querol, 60′) i Gorka Guruzeta.
Gols: 0-1, 20′, Juan Hernández; 1-1, 64′, Comesaña; 2-1, 87′, Catena.
Àrbitre: Daniel Jesús Trujillo Suárez (tinerfeny). Ha amonestat Mario Suárez i Undabarrena.
Estadi: Vallecas. A porta tancada.

Foto portada: El jugador del CE Sabadell Juan Hernández, autor del primer gol del Sabadell a la Liga Smartabank. Autor: @cesabadell via Twitter.