Foto portada: els aficionats arlequinats desplaçats a Saragossa. Autor: C. Díaz.

El Sabadell organitza un autocar a Castellón

Un duel d’altura. No hi ha excuses. Primer contra segon. Un autèntic partidàs. El Centre d’Esports i el CD Castellón es disputaran diumenge el lideratge del grup tercer de la Segona Divisió ‘B’ a l’estadi de Castàlia. El conjunt d’Antonio Hidalgo intentarà arrencar la segona volta amb un nou cop sobre la taula. Una victòria li donaria una mica d’oxigen a l’equip.

Davant un enfrontament d’aquestes característiques, i com ja va avançar la vicepresidenta del club Ana Navés a través de Twitter, el club ha organitzat aquesta setmana un desplaçament a la capital de la Plana Alta valenciana. A partir de demà dimecres, els aficionats arlequinats podran reservar anticipadament la seva plaça d’autocar i l’entrada a les oficines de la Nova Creu Alta.

L’oferta conjunta, amb l’entrada inclosa, té un cost de 30 euros. La sortida de l’autocar està prevista a les 6:30 hores del matí de diumenge des de l’estadi creualtenc. La tornada serà cap a les cinc, amb una pausa prèvia per dinar. Pel que fa a les entrades, sense el desplaçament, tenen un cost de 15 euros. Els menors de 12 anys tenen accés gratuït a Castàlia.

Foto portada: els aficionats arlequinats desplaçats a Saragossa. Autor: C. Díaz.