Foto: l'equip celebrant el gol amb Antonio Romero. Autor: Marc González Alomà.

El Sabadell suma la primera victòria de la pretemporada sota la pluja davant el Badalona

El conjunt d’Antonio Hidalgo ha superat aquest dimecres la tercera prova de la pretemporada. El Centre d’Esports ha guanyat el Badalona en el seu tercer amistós. Un solitari gol d’Antonio Romero l’ha valgut als arlequinats per sumar la primera victòria abans de l’inici de lliga. El partit ha estat condicionat per la pluja i pel lamentable estat del terreny de joc de Sant Oleguer.

Juan Hernández i Gorka Guruzeta, presentats ahir al Teatre Principal, han gaudit de la titularitat en el test d’aquest matí. Tots dos han tingut algunes ocasions. Juan ha estat a punt de sorprendre el Badalona en la primera jugada del partit, però el seu intent no ha trobat porteria. El Sabadell ha dominat, però s’ha trobat amb un rival dur i combatiu. No ha estat fins al 35 quan Antonio Romero ha forçat l’errada del porter visitant en la pressió i, a porta buida, ha fet l’únic gol de l’amistós.

En la segona part, Antonio Hidalgo ha optat per mantenir el mateix onze, en el qual han destacat la presència de Chadi Riad a l’eix de la defensa. Poc després de la represa, Heber Pena ha pogut fet el segon amb un xut creuat pontent que ha marxat desviat per molt poc. Sobre el minut 60, Hidalgo ha fet entrar Josu Ozkoidi, Adri Cuevas, Undabarrena i el jove Astals. Deu minuts més tard, s’han produït sis canvis més. Froi, Jaime Sánchez, Grego Sierra, Víctor García, Néstor Querol i Édgar Hernández han disputat els últims 20 minuts de partit. En el tram final, també ha entrat Gausachs. Édgar ha tingut l’ocasió més clara del partit per sentenciar el partit pocs minuts abans del final, però el seu tir ha marxat fora.

Així doncs, primer gol i primera victòria de la pretemporada davant un Badalona que ha plantat cara. Cal remarcar l’estat del terreny de joc de Sant Oleguer. El tècnic arlequinat ha estat contundent després del partit i ha demanat prendre decisions en aquest aspecte. La gespa s’aixecava amb facilitat i això suposa un risc molt alt de lesions per als jugadors. Ara, el Centre d’Esports està a l’espera de tancar un últim amistós aquest dissabte a les 12h al CAR de Sant Cugat. El club ha tingut problemes seriosos per planificar amistosos durant una pretemporada atípica i difícil.

Foto portada: l’equip celebrant el gol amb Antonio Romero. Autor: Marc González Alomà.