Foto: Héber Pena amb el CD Badajoz. Foto: CDB.

Héber Pena, el fitxatge sorpresa del CE Sabadell

El club arlequinat ha fet oficial l’arribada de l’extrem esquerrà, que aquest dimarts va rescindir el seu contracte amb el CD Badajoz. Héber ha disputat 18 partits amb el conjunt extremeny aquesta temporada anotant un total de quatre gols en lliga. El jugador gallec, amb experiència a la categoria, ocuparà, a priori, la fitxa de Jesús Olmo. Això no treu, però, que el central mantingui el seu acord amb el Centre d’Esports fins al 2021.

No s’esperava. La prioritat de la direcció esportiva del Sabadell era -i ho és encara- fitxar un central sub-23. El fitxatge d’Héber Pena ha estat una agradable sorpresa per a l’afició arlequinada. Quasi 200 partits a la Segona ‘B’ i 29 dianes avalen un jugador que no estava gaudint del tot al CD Badajoz. El Centre d’Esports reforça així la seva davantera amb una incorporació de nivell.

Héber ha jugat des de la campanya 2014/15 al Somozas, al Racing de Ferrol, al Racing de Santander, al Real Murcia, al Melilla i, fins aquesta setmana, al CD Badajoz. A Ferrol va coincidir amb, els de nou companys, Ian Mackay i Aitor Pascual. La seva posició és la d’extrem esquerre i destaca pel seu olfacte golejador. Quatre dianes aquesta temporada confirmen les bones sensacions que van deixar les set anotades la passada a Melilla.

Jesús Olmo es queda sense fitxa

A priori, Jesús Olmo, lesionat de llarga durada en la primera jornada de lliga contra el Castellón, serà el jugador que alliberi la seva fitxa perquè Héber Pena l’ocupi. Això no treu, però, que el central arlequinat mantindrà la seva vinculació amb el Centre d’Esports una temporada més. Ara, queda pendent la cessió d’Alberto Leira i l’arribada d’un central sub-23.

Foto portada: Héber Pena amb el CD Badajoz. Foto: CDB.