Foto portada: Hidalgo, durant la roda de premsa. Autor: Marc G.

Hidalgo: “Pensar en rotacions seria temerari”

El tècnic del CE Sabadell creu que, tot i ser un duel important com tots, el partit de demà no és una final. Hidalgo assegura tenir les idees clares i insisteix en la confiança dels seus jugadors. Tot i que no ho ha confirmat, Pedro Capó serà la gran novetat de la convocatòria per a enfrontar-se a l’Albacete en la sisena jornada de LaLiga SmartBank.

El conjunt arlequinat afronta demà el cinquè compromís de la temporada amb la pressió de no haver sumat un sol punt en el primer mes de competició, un registre que l’ha portat al pou de la classificació. Antonio Hidalgo, que ha comparegut aquest divendres en la prèvia del partit davant l’Albacete, ha volgut deixar clar que demà no juguen cap final: “Partits importants són tots i una final no serà. Coneixem la situació, que són moments dolents i hem de començar a sumar des de ja. Sabem el que ens juguem i la responsabilitat que comporta”.

El tècnic del Sabadell ha assegurat que no cal fer grans canvis i que té clara la seva idea: “No es tracta de sacsejar res, sinó de donar confiança a una idea que ens ha donat resultats”. Hidalgo mai s’havia trobat en una situació similar i ha valorat el moment personal: “La vida de l’entrenador mai és tranquil·la. És una situació nova per a mi i s’ha d’afrontar. Tinc clar com vull fer les coses. Tinc uns jugadors que creuen moltíssim i que tenen la consciència d’equip”.

En aquest sentit, el de Canovelles ha comentat què es pot esperar en els pròxims dies, quan l’equip hagi d’afrontar per primer cop partits cada tres o quatre dies. Antonio Hidalgo descarta moviments innecessaris: “En la situació que estem, pensar en rotacions demà seria temerari. No podrà jugar el mateix onze i per això tenim una plantilla àmplia i completa”. El Centre d’Esports intentarà assaltar el Carlos Belmonte d’un Albacete que arriba amb baixes importants i havent destituït el seu tècnic durant la setmana: “Tots els canvis es produeixen perquè el club busca un canvi. En aquest cas crec que hi ha una gran diferència d’idees”. Si no hi ha cap contratemps, Hidalgo comptarà amb el recuperat Pedro Capó, que s’ha entrenat amb normalitat.

Foto portada: Hidalgo, durant la roda de premsa. Autor: Marc G.