Foto portada: imatge de la presentació de Jaime Sánchez i Iker Undabarrena. Autor: C. Díaz.

Jaime Sánchez i Iker Undabarrena es troben un Hidalgo valent

El CE Sabadell ha continuat aquest dijous amb el carrussel de presentacions que han quedat pendents les darreres setmanes. Avui ha estat el torn de Jaime Sánchez, que viurà la seva segona etapa a la Nova Creu Alta, i Iker Undabarrena, un jugador contrastat a la categoria.

Sánchez, si no passa res estrany, podrà debutar ara sí amb la samarreta arlequinada: “No vaig poder aportar el que m’hagués agradat i tinc moltes ganes d’aportar”. L’andalús ha recalcat que arriba “físicament bé” i més madur: “La lesió que vaig tenir m’ha ajudat molt a ser un nou Jaime”. El central arriba amb ganes de demostrar el que no va poder. “L’ascens no és casualitat. La base, la confiança, les ganes i que són una pinya es nota”.

Jaime ha admès que no està acostumat al sistema de joc del Sabadell, però l’equip m’ho està posant fàcil: “M’estic adaptant bé i no em canvia molt l’estil i puc jugar en qualsevol posició. En aquestes tres setmanes he après bastant”. L’ex del Valladolid ha explicat que el Centre d’Esports va ser el primer club que es va interessar per ell: “Ho agraeixo i no vaig dubtar”.

Undabarrena destaca la valentia d’Hidalgo

Iker Undabarrena ha estat l’últim a arribar i s’ha trobat una pinya: “M’he trobat un club molt familiar que està disponible per a tu les 24 hores. Els companys et fan la vida més fàcil i és un punt de diferència”. El migcampista de Gorliz ha destacat que la Segona és una categoria molt exigent: “És molt igualada i sempre tens oportunitat de guanyar. Qui millor competeixi i menys error faci, estarà més a dalt”. Procedent del Tenerife i amb bagatge a la Liga SmartBank, el basc veu a l’equip amb moltes ganes: “Crec que amb les idees tan clares farem una bona temporada. Hidalgo vol que siguem valents, que anem a dalt i que no tinguem por a res, i això m’agrada molt”.

Undabarrena ha destacat la bona inèrcia del grup de l’ascens: “Té molta importància perquè és una categoria d’inèrcies. Quan agafes una ratxa negativa és difícil donar-li la volta”. Demà tots dos tindran minuts en el partit amistós que els enfrontarà a la SD Huesca, recent equip de Primera Divisió. Iker creu que pot ser una bona prova: “És un bon equip per demostrar el nivell que tenim i veure quines coses hem de millorar. Servirà per conèixer-nos, agafar sensacions i arribar preparats a l’inici de lliga”.

El límit salarial rondarà els 4 milions

Bruno Batlle ha comunicat que LaLiga els ha demanat més informació i que estan acabant d’ajustar el límit salarial per incorporar els últims jugadors del mercat: “Esperem tenir-ho en els pròxims dies. Segurament serà una mica més de quatre milions d’euros“. El director general del CE Sabadell ha admès que no tenir la xifra exacta dificulta el tancament de la plantilla: “Quan et queden poques peces, saber la quantitat exacta pot variar l’oferta que pots fer al jugador”.

Foto portada: imatge de la presentació de Jaime Sánchez i Iker Undabarrena. Autor: C. Díaz.