Foto portada: la plantilla en l'última foto de família. Autora: Dihör.

Josu Ozkoidi rep el premi Estrella al millor jugador en l’últim dinar de la temporada

Només dos dies després de la històrica victòria que va certificar la permanència del primer equip del CE Sabadell al Municipal d’Olot, el conjunt d’Antonio Hidalgo ha celebrat avui un dinar d’acomiadament per tancar la temporada. En l’acte, Josu Ozkoidi ha estat premiat per Disnova i Estrella Damm com a millor jugador de la campanya.

S’ha acabat la temporada en el terreny de joc i ara és hora de posar-se a treballar en els despatxos. Abans, però, el Centre d’Esports s’ha acomiadat d’una temporada d’infart amb un últim dinar al restaurant La Rambla. La plantilla, acompanyada de part de la directiva i la premsa, ha posat el punt i final. Ara cal veure quins membres d’aquesta plantilla seguiran a partir del juliol.

El club arlequinat vol lluitar per objectius ambiciosos i preveu fer una important renovació de jugadors. Josu Ozkoidi és una de les peces que podria renovar. El jugador basc ha signat una gran temporada, fet que l’ha portat a rebre avui el premi que Disnova, en col·laboració amb Estrella Damm, entrega al millor jugador de l’any. Ozkoidi l’ha rebut de mans d’Eli Peñalver, gerent de Disnova Sabadell.

Foto portada: la plantilla en l’última foto de família. Autora: Dihör.