Foto: Juan 'Ibiza' en un partit amb l'Almeria. Autor: @juanibiza17 via Twitter.

Juan Fernández reforça la malferida defensa arlequinada

Com avançava ahir el periodista Ángel García, el central esquerrà de l’Almeria és l’escollit per la direcció esportiva del CE Sabadell per reforçar la línia defensiva de l’equip. Sense Pedro Capó i Aleix Coch, el club treballava fa dies en la incorporació d’un central i Juan Fernández és l’aposta.

L’eivissenc arriba cedit per la UD Almeria, club amb el qual té contracte fins al 2022. Juan ‘Ibiza’, com és conegut, va arribar al conjunt blanc-i-vermell després de passar per les categories inferiors del Villarreal, sent una de les apostes per un jugador jove i amb una gran projecció. La passada temporada, una lesió el va deixar fora moltes jornades i només va poder disputar vuit partits a LaLiga SmartBank.

‘Ibiza’ destaca per ser un central amb bona sortida de pilota i que pot ser decisiu en accions d’estratègia. Amb 25 anys, Juan Fernández arriba a la Nova Creu Alta per reforçar urgentment la línia de centrals, molt tocada per les lesions de Pedro Capó i Aleix Coch. A això, se li suma que Jesús Olmo va haver de precipitar la seva tornada a Vallecas després d’un any lluny dels terrenys de joc. Una incorporació, doncs, imprescindible per a un equip que està tenint un inici més complicat encara del que s’esperava.

Foto portada: Juan ‘Ibiza’ en un partit amb l’Almeria. Autor: @juanibiza17 via Twitter.