D'esquerra a dreta: Xavi Andreu, Gustavo Ruíz i Bruno Batlle. Autor: C. Díaz.

La II Nit dels Jugadors estarà dedicada a llegendes arlequinades de diverses dècades

Els exjugadors del CE Sabadell Josep Palau, Ginés Castaños, Manolo Fernández ‘Chango’, Omar Sánchez i Jordi González seran els homenatjats de la segona edició de la Nit dels Jugadors CES. Després de la bona acollida de la primera, l’organització ha donat continuïtat a un acte que recorda les velles glòries arlequinades.

Els herois de l’ascens del Centre d’Esports a Binéfar l’any 1984 van ser els privilegiats que van protagonitzar la primera edició. La II Nit dels Jugadors, que se celebrarà el dissabte 16 de maig a la nit a l’Hotel Urpí, homenatjerà cinc exarlequinats de diverses dècades: Josep Palau i Ginés Castaños, dels 60, Manolo Fernández ‘Chango’ dels 70, Omar Sánchez dels 80 i Jordi González, que va vestir la samarreta arlequinada 10 temporades entre els 90 i els 2000, convertint-se en el segon porter amb més partits en la història del Sabadell.

El periodista sabadellenc i Responsable de Relacions Externes del CAR de Sant Cugat, Xavi Andreu, repetirà com a presentador de l’acte. En total, es posaran a la venda 200 tiquets a un preu de 30 euros. El CE Sabadell, representat aquest dimecres a la presentació pel director general Bruno Batlle, seguirà donant suport a la iniciativa de les penyes del club.

Foto portada: d’esquerra a dreta: Xavi Andreu, Gustavo Ruíz i Bruno Batlle. Autor: C. Díaz.