Foto portada: alineació inicial durant un partit. Autor: cedida.

La plantilla del Sabadell, unida i compromesa

Les situacions extraordinàries demanen fets extraordinaris. La sala de premsa Miguel Quereda de l’estadi de la Nova Creu Alta ha agafat avui un color diferent: el blau. Els capitans del CE Sabadell han oferit una compareixença conjunta, acompanyats als seients per tot l’equip i membres i treballadors del club, amb un missatge clar: màxima unitat i màxim compromís.

Migue González ha començat la roda de premsa amb la lectura d’un comunicat. Tot i la mala dinàmica, el capità arlequinat ha assegurat que la plantilla i club estan units i compromesos per una única il·lusió:

“Deixar el Sabadell el més alt possible és el més primordial. Demano a tots els que apreciïn el club que ens donin suport. Només ho aconseguirem junts. Anem a totes”.

Migue ha admès que “la situació és la que és”, però ha assegurat que no hi ha cap dubte que tiraran la situació endavant.

Felipe Sanchón, que només ha jugat 20 minuts en els últims cinc partits de lliga, ha estat un altre dels protagonistes aquest matí. En l’aspecte més personal, el davanter del Centre d’Esports ha assegurat sentir-se millor i espera reincorporar-se la pròxima setmana: “És una situació complicada quan no pots ajudar l’equip en una mala situació. L’equip està unit i que lluitarà”.

Ángel Martínez ha tancat la compareixença dirigint-se a l’afició. El gironí diu creure que la gent està amb ells i que toca treballar: “No és moment de buscar culpables. És el moment d’agafar la responsabilitat i lluitar tots junts”. Sobre una possible protesta del públic diumenge, Ángel ho ha descartat: “No tinc cap dubte que l’afició vindrà diumenge a animar-nos com sempre. El club va per davant i tots nosaltres estem remant cap al mateix lloc. Junts anirem a una i lluitarem fins al final”.

Foto portada: alineació inicial durant un partit. Autor: cedida.