Foto portada: Pedro Capó durant la seva compareixença de premsa. Autor: C. Díaz.

Pedro Capó: “estem portant el Sabadell al lloc on es mereix”

El Centre d’Esports viu la seva primera setmana com a líder en solitari del grup 3 de la Segona Divisió ‘B’. El conjunt arlequinat ha tornat al capdamunt de la classificació vuit anys després i Pedro Capó, que va protagonitzar el canvi tàctic que va encaminar el triomf davant l’Ejea, ha comparegut aquest dimecres en la roda de premsa prèvia al partit de dissabte contra el Cornellà.

L’ara central arlequinat ha assegurat que aquesta situació ha canviat el pensament de la plantilla: “el que ens passa pel cap fa molt per afrontar els partits. Hem passat de ser vulnerables a ser capaços de tot. Abans davant qualsevol cop ens veníem abaix i ara ens veiem capaços de sortir de qualsevol situació adversa”. I es que l’equip d’Antonio Hidalgo sembla un altre. Capó ha assegurat que s’han guanyat el respecte dels rivals: “venien a fer els seus partits sabent que podien treure coses positives d’aquí i ara ens hem guanyat el fet que venen sabent que tenim potencial”.

El liderat demostra el gran inici de temporada que ha completat el Sabadell, una posició que els omple d’orgull: “estem portant el club al lloc on es mereix. Ara mateix és anecdòtic, però ens ha de donar confiança per seguir creient en el que fem”. Els arlequinats havien tingut possibilitats de posar-se líders i no ho havien aconseguit fins ara. Pedro ha explicat la dificultat d’assolir-ho: “els partits són molt complicats perquè se’t poden escapar en pocs minuts. Els petits detalls marcaran si ens podem mantenir aquí”.

La defensa de tres i els dos carrilers

És el sistema que funciona i així va quedant demostrat jornada rere jornada. Encara això, el defensa balear insisteix en la necessitat de no ser previsibles: “és el sistema que hem treballat més, però hem de tenir la capacitat de sorprendre i que totes les nostres opcions funcionin de la millor manera possible”. El rol de Pedro Capó ha canviat radicalment d’una temporada a una altra, fet que valora positivament: “tenim jugadors de molt nivell a totes les posicions i m’he assentat de central dret en la línia de tres. Abans ho veia com un punt de polivalència i ara per millorar en aquesta posició i créixer”.

El menorquí admet que es veu amb possibilitats de ser titular dissabte: “vull estar a l’onze i això és el que està mantenint el nivell de tot l’equip. Al final qui ha de prendre la decisió és l’Antonio”. Aquesta jornada, el Centre d’Esports visita el Cornellà, un rival sempre dur pels sabadellencs: “anem a un camp de dimensions reduïdes, on es troben còmodes i on acumulen dues victòries consecutives… Ens trobarem un rival molt complicat, que sap molt bé el que es fa amb jugadors experimentats en la categoria”.

Foto portada: Pedro Capó durant la seva compareixença de premsa. Autor: C. Díaz.