Foto portada: Bruno Batlle, Aarón Rey, Antonio Romero, Adrià Collet, Aitor Pascual i Jose Manzanera. Autor: C. Díaz.

Rebuda de luxe de l’afició arlequinada a Romero, Collet, Aarón Rey i Aitor Pascual

La presentació d’Antonio Romero, Adrià Collet, Aarón Rey i Aitor Pascual a les instal·lacions de l’Escola de Futbol Sabadell ha estat un éxit. El Complex de Sant Oleguer ha comptat amb una notable presència de públic que, a part de poder presenciar i escoltar la roda de premsa, ha pogut compartir moments de tot tipus amb els nous fitxatges del Sabadell.

No és habitual que a les presentacions de jugadors de Segona ‘B’ hi hagi públic. La categoria, el calendari i els horaris no ajuden. El Centre d’Esports, però, sembla que aquesta temporada està capgirant aquesta dinàmica i està aconseguint portar gent a conèixer les seves incorporacions. La presentació d’Ian Mackay va obrir foc a la Nova Creu Alta. L’afició va respondre i avui ho ha tornat a fer.

Un centenar d’arlequinats s’han apropat avui a Sant Oleguer per compartir una estona amb Antonio Romero, Adrià Collet, Aarón Rey i Aitor Pascual. Els jugadors han gaudit d’un llarg vespre de fotografies, autògrafs i inclus un curt partidet amb els més petits. Tots quatre arriben amb il·lusió i ambició. Romero no ha volgut verbalitzar res semblant a la paraula playoff, però ha assegurat que li agradaria repetir.

Collet, qui serà a priori el segon de Mackay, ha admès que arriba a Sabadell amb l’objectiu d’apendre i, encara que sabent que Ian seria el primer porter, posar-li les coses difícils al seu company. Aarón Rey, per la seva banda, ha destacat la benvinguda i les primeres paraules d’Hidalgo: “ens ha dit que no es cas amb ningú i que aquí jugarà el millor”. Finalment, Aitor Pascual ha destacat la bona adaptació que espera tenir a l’equip gràcies a les seves característiques: “em defineixo com un lateral ofensiu i crec que puc adaptar-me bé a la idea de l’equip”.

Foto portada: Bruno Batlle, Aarón Rey, Antonio Romero, Adrià Collet, Aitor Pascual i Jose Manzanera. Autor: C. Díaz.