Foto: celebrant un dels gols de la temporada. Autora: Dihör.

#SabadellTotsHiGuanyem, la campanya del CE Sabadell per enganxar la ciutat al playoff

Quatre setmanes separen el conjunt d’Antonio Hidalgo del playoff. A un mes d’una promoció històrica, el club arlequinat ha posat en marxa una campanya per convidar el teixit de la ciutat a involucrar-se en la lluita per l’ascens a Segona Divisió. Sota el nom #SabadellTotsHiGuanyem, el Centre d’Esports vol compartir el seu camí.

L’Ajuntament de Sabadell ha estat un dels primers actors a entrar a escena. El club ha demanat la col·laboració del consistori per tal de poder penjar banderes a llocs emblemàtics de la ciutat. L’entitat sabadellenca també espera que clubs, entitats, comerços i associacions s’hi afegeixin i donin suport a l’equip en el camí cap al playoff.

La plantilla segueix preparant aquest decisiu playoff i avui, l’equip d’Antonio Hidalgo ja ha pogut tornar relativament a la normalitat i entrenar en grup. El conjunt arlequinat està a l’espera de conèixer el seu primer rival el pròxim dijous 25 de juny, quan la RFEF celebri el sorteig a Puerto Banús. Els candidats, Atlético de Madrid ‘B’, Athletic de Bilbao ‘B’ i CD Badajoz.

Foto: celebrant un dels gols de la temporada. Autora: Dihör.