Foto portada: Seligrat. Foto: @cesabadell via Twitter.

Seligrat: “espero que hi hagi conseqüències”

L’acomiadament de Toni Seligrat del CE Sabadell ha estat més tens que no pas emotiu. L’extècnic s’ha dedicat a justificar el seu incident a Peralada, a demanar conseqüències pels aficionats que van insultar i a criticar de forma subtil al club.

L’entrenador de Torrent s’ha acomiadat avui del club arlequinat en una roda de premsa que ha acabat sent curiosa. Seligrat s’ha penedit en un primer moment del què va passar després de l’últim partit i de les conseqüències que ha tingut a nivell mediàtic: “la imatge que es va donar no beneficia el club ni a la meva persona”. Tot i això, el penediment només ha estat el preludi de la justificació:

“Des del primer gol es van dedicar a insultar als jugadors i a l’entrenador, i no era el primer cop que ho feien. No me’n penedeixo de defensar el meu equip i la meva integritat”.

El tècnic ha assegurat que espera que aquestes paraules tinguin conseqüències per part del club.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Segons ha explicat, l’empenta va ser el detonant del seu posterior enfadament. Això sí, Toni Seligrat no ha volgut generalitzar i ha dedicat bones paraules als arlequinats: “La bona afició sempre m’ha donat suport”. El de Torrent ha acabat desitjant el millor al CE Sabadell i a Kiko Ramírez.

El moment més tens

Les declaracions més destacades han estat en resposta a l’única pregunta que els mitjans l’han formulat. Preguntat per si creia haver deixat un projecte a mitges, el tècnic l’ha deixat anar: “Quin projecte? No hi ha projectes en el futbol. El projecte és guanyar cada diumenge”. Veient l’ambient de tensió que s’estava creant, cap periodista ha volgut insistir en les seves declaracions.

Foto portada: Seligrat. Autor: Roger Benet.